Scudo Sports

Yeni sunucumuz aktif

gercekten geri geldıgı ıyı oldu gunlerce acılmasa da belkı bugun acılırlarımız aartık son buldu;)

Scudo
sonunda kavuşabildik sitemize siteyi ayakta tutmak icin kafa patlatan degerli bisikletsever dostlarımıza teşekkür ederim walla arkadaşlar bu sitenin degerini bilelim buluyor buluşturuyor gezdiriyor tanıştırıyor vs böyle bir ortam bulunmaz bir fırsattır bunun degerini bilelim bisiklet bir hayat tarzı mtb ise nirvana

ve ben bu site sayesinde benden başka bisiklet sever dostların olduğunu gördüm veen önemlisi onlarca yüzlerce dostum oldu ve bir okadar geziler turlar bisikletforum iyiki varsın

tekrar birlikte olmak güzel. katkısı olan herkese teşekkürler..

Foruma giremediğimde sanki bir renk eksik görüyordum; hoşgeldiniz, hoşbulduk veya herneyse.
Sevgilerle

Hayırlı olsun ,emeği geçen herkese teşekkürler.

selam arkadaslar en sonunda kavustuk acaba bu yaz bolemı gececek dıye supelenmıştık yanııı hayırlı olsun bol sıcak guneslı bol pedallı gunler....

Siteye Maşallah, Rabbim kem gözlerden ve nazardan saklasın.

(Şimdi siteye güzel birkaç söz daha söylemek içimden geldi ama kendi kendimize nazar deydirmeyelim diye susayım en iyisi). :)

Bisiklet severleri yeniden bir arada görmek çok güzel.

Yeniden Hayırlı Olsun :)

çok klasik olacak ama hasta olunca sağlığımızın değerini anladığımız gibi. yokluğunda sitemizi çok aradık. benzer durumların oluşmaması için üzerimize düşe bir görev var mı diye de merak ediyorum açıkcası ? Emeği geçen herkese teşekkkür ederim.

...Bisiklet Forumu cekemeyenlere bir cift laf...
...bu sitede bos kafalara yer yok...
meyve veren ağacı taşlamayın artık

Tesciltürk e ve Tesciltürk ile iltişime geçmemizi sağlayan Emre ye (Nikto) Çok teşekkür ederiz.

Tesciltürk e ve Tesciltürk ile iltişime geçmemizi sağlayan Emre ye (Nikto) Çok teşekkür ederiz.

ay sonunda :D

herkese gecmis olsun :D

ben kahrimdan TREK'imi yuklendigim gibi Bodrum'a goctum 1 aydir dag tepe demeden avare dolasip duruyorum :p

Ama bu arada birsey demeden gecemeyecegim :D

Ironman beycigim, forumun kapali oldugu anlarda bile bizleri yazi ve fotograflarinla yanliz birakmadigin icin tesekkurler! :D :D

146 (dolayisiyla sinirli (hem noktali hem noktasiz :D)) bir baglantim oldugu icin cevap yazamadim ama inanin hepsini keyifle inceledim :D :D

emeği geçenlere teşekkürler..

ne güzel yeniden buralarda beraberiz..
:D

Geri