Scudo Sports

Yeni sunucumuz aktif

Selamun Aleyküm;
Site adminleri sitenin offline sorununa bir çözüm getirmeyi düşünüyorlarmı? tescil türk te mi bir sorun var yoksa sitede mi ? bu kadar kötü bir sunucu olurmu ya günün üçte ikisi site kapalı arkadaşlar.Bunun bir prosedürü vardır.Hosting firması bu kadar dandik ise koskoca bisikletforum gibi bir site böyle bir hosting firması ile çalışmaması gerekir.Uptime oranı çok düşük.Soğuyoruz gerçekten siteden lütfen kısa sürede bir çözüm getirilsin.

Scudo
aynen tam bir şeyialacam karar verdim site kapalı çok sinir olduğum birşey bi çözüm yolu warsa bence en kısa zamanda çözülmelidir

• Beğen
Tepkiler: seda ak
Site sunucu değiştirdi.Ve öyle tahmin ediyoruz daha az aksama yaşanacak.

Saygılarımla

Forum hemen hergün öğlenden sonra çalısmıyor,bugün sorun sabahtan başladı 11:30 gibi açıldı benim bağlantımda mı sorun var acaba yoksa forumda bakım felanmı yapılıyor?

bende her aksam saat 9 civarı açılmıor forum

Selam moderatör arkadaşlar..

Forum son zamanlarda ağırlaştı.. Girmek gezinmek daha fazla zaman alıyor.. Daha öncede bu sorunu yaşadıktan bir iki gün içinde site çökmüştü.. Bakım mı yapıyorsunuz bir sorun mu var? Aman dikkat..

Teşekkürler..

Sorun internette olmasın? Ben gayet hızlı giriyorum.

• Beğen
Tepkiler: tolga1976
arkadaşlar bendede site açılmama sorunu var....ktunelden giriyorum şimdide ...sorun ne acaba daha öncede aynısını yaşayanların olduğunu duymuştum

• Beğen
@kustomizer

Evet aynı şey bazen bende de oluyor.Onun dışında bir sorun yok gibi.

• Beğen
2 3 günde bir çok kısa süreli olmakla beraber sayfa görüntülenemiyor sorunundan başka bir sorun bendede yok ..gayet normal. tüm gün online ım

@Önder Özdoğan

Bende son iki gündür zaman zaman ktunnel üzerinden giribiliyorum.. Teşekkürler..

@Önder Özdoğan

yaklaşık 3-4 gündür ktunelden girebiliyorum..en az haftada bir sayfa görüntülenemiyor oluyor sorun güvenlik önlemlerinizden mi?

Siteye girmekte sorun yaşıyorum.Siteyi nasıl rahat açacağımızı en azından gerekli yazılım,güncelleme varsa yapalım.Böyle olmuyor sonuçta site yönetimi gereği açıklama yapmak bence faydalı olurdu.

@Hypersonicbiker

Sitenin hızında birşey yok üstelik exp 6 kullanmama rağmen şu an gayet normal ve sorunsuz giriliyor ,belkide senin bilgisayara format atma zamanı gelmiştir sertaç;)

Tek sorun yaşadığım site bisikletforum.Diğer kullandığım bütün yerli-yabancı sitelerde sorun yaşamıyorum.Binlerce kullandığım site var.Yeni sayılır Windows 7 yüklü makinada ve İnternet Explorer 8 ve Firefox kullanıyor.Sorunu araştırmaya çalışacağım.
Birde sadece akşam saatlerinde girebiliyorum gündüz foruma ktunnel.com sitesini kullanıyorum.Saat 20-1 arası sorunsuz siteye giriyor ama diğer saatler siteye ulaşılamıyor diyor.

Geri