Scudo Sports

Yeni Sedona 781 mi Trek 8000 mi ?

FFAKO

Üye
Tepki
22
TREK 8000

Wheels

Shimano alloy M525 hubs; Bontrager SSR 32-hole rims

Front Suspension
Fox Alps w/air spring, rebound, alloy steerer, 100mm travel

Tires

Bontrager XR3 Expert, 26x2.2"

Drivetrain

Shifters

Shimano SLX, 10 speed

Front Derailleur

Shimano SLX

Rear Derailleur

Shimano Deore XT

Crank

Shimano Deore XT, 42/32/24

Cassette

Shimano HG8110 11-36, 10 speed

Pedals

n/a

Components

Saddle

Bontrager Evoke 2, chromoly rails

Seat Post

Bontrager Rhythm Elite, 31.6mm, zero offset

Handlebars

Bontrager Race Lite Flat, 31.8mm, 7 degree sweep

Stem

Bontrager Race Lite, 31.8mm

Headset

1-1/8" threadless, semi-integrated, semi-cartridge bearings

Brakeset

Avid Elixir 5 hydraulic disc brakes

Fiyat: 2190 €

Sedona 781

Kadro 6069 Tripple Butted

Maşa Suntour Axon RLD 100 mm

Furş Neco CC146

Gidon Rave Face Evolce LTD 31.8

Boğaz Race Face Evolve LTD 31.8

Sele Borusu Race Face Evolve LTD 31.6

Sele selle italia Q-BIK

Vites Kolu Shimano XT 770-10

Ön Vites Shimano XT 770-10

Arka Vites Shimano XT 773

Aynakol Shimano XT 770-10

Pedal Shimano 520 SPD

Ruble Shimano xt 770 11-36

Zincir Shımano HG94

Fren Kolu Shimano XT 775A

Fren Shimano XT 775

Jant Shimano MT15

Ön Hazne Shimano MT15

Arka Hazne Shimano MT15

Jant Teli Siyah

Lastik Schwalbe Smart Sam 2.0

İç Lastik CST

Kadro Ölçüsü 16" 18" 20"

Fiyat 2.100 $

Trek kadro olarak tartışılmaz iyi, bir kaç parça daha iyi gibi sadece 781'de. Bir kaç parça iyi ve fiyat olarak daha ucuz olduğu için Sedona mı seçilmeli, yoksa kadro için Trek mi seçilmeli ?

Scudo
Front Suspension Fox Alps w/air spring, rebound, alloy steerer, 100mm travel

Sedona donanımları bir adım daha iyi ki bende sedona kullanıcısıyım ve de memnunum ama Trek derim :D

• Beğen
Tepkiler: FFAKO
Bence Trek alın, Sedona ile kıyaslandığında marka değeri çok yüksek ve kaliteli bisikletler üreten bir firma, amortisör ve kadro zaten Sedona'dan daha iyi.

Bisiklet için bu kadar parayı gözden çıkarmışken alternatif markaların bisikletlerini de inceleyin derim.

• Beğen
Sedona kadrosu ile trek gercekten de karsilastirilamazlar. Kesinlikle trek. Bilesenler zaten kadro markalarindan bagimsiz oldugu icin soz etmiyorum bile.

• Beğen
Ne için kullanacağınız da önemli. Ama ben olsam bir kadro için o kadar fark vermezdim. Sedona alıp trek 8500 kadro alsan bile hemen hemen trek parasına geliyor. Sedona 781 de gayet yeterli bir kadrodur. Giant ve scott bisikletlere de bakmanızı öneririm.

Çabuk karar yanında pişmanlığıda beraberinde getirir,verdiğiniz para az buz bir para değil,sedonada iyi trekte,siz ince eleyip sık dokuyun derim..

• Beğen
İletileri okudum öncelikle simdiden hayırlı olsun.Ama arkadasların da demiş oldugu gibi az buz bir para değil deneyerek ve tecrübelere dayanarak karar verin.Paranın cok fazla önemi yoksa trek almanız elbette daha güzel olur ancak Sedona 781'in de her şekilde size yetecegini düşünmekteyim.Şimdiden hayırlı olsun

• Beğen
Kadrom sağlam olsun, üzerindeki parçalarla oynarım dersen Trek. Ama benim gibi maymun iştahlı biriysen ( yani 2 gun sonra başka bi bisiklet görüp ona aşık olma olasılığın varsa ) Sedona al derim.

Trek 8000 de karar kıldım arkadaşlar. İlerki zamanlarda üstünde oynama yapabileeğim bir kadro olması bana daha mantıklı geliyor, bu kadar para verip 1-2 sene kullanmak pek mantıklı bişey değil gibi geliyor sanki bana :) Fikirleriniz ve tavsiyeleriniz için gerçekten çok çok teşekkür ederim. :)

hocam trekde karar kıldım demişsin ama imzanda bisikletim sedona yazıyor acaba son anda sedona mı aldın ? Resimleri paylaşırsan seviniriz. :)

Geri