Scudo Sports

Yeni Sedona 331 ve biz

Scudo
İyi , kazasız sürüşler dilerim.
Bir mahsuru yoksa ne kadara aldığınızı öğrenebilirmiyim ?

Bisikletiniz cok güzel allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin insallah. En cok hosuma giden kurallara ve kanuna uyarak oglunuza özel tasima koltugu almaniz oldu, cahilce degilde cok ama cok akilica düsündügünüz icin sizi bu konuda takdir ediyorum. Tekrar güle güle kullanin.

• Beğen
Tepkiler: Yigit Kurt
@Y.YILDIRIM

hocam 1.150/12 taksite geldi. orjinal sedona kaskı da dahil. Ayrıca 100 tl.de bonus kampanyasından yüklendi. 1.050 diyebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Y.YILDIRIM
güzel bir tercih yapmışsınız güle güle kullanın....koltuğa zaten diyecek bir şey yok eminim seyirdeyken çok rahat oluyordur... :)...bol pedallar keyifli sürüşler....

• Beğen
güzel dilekleriniz için çok teşekkürler.. hepimiz için allah kazasız belasız sürüş zevki versin.. tabi bizim kral kaskı taktırsa daha iyi olacak ama beyefendi taktırmıyor inatla :) ama saatlerce geziyoruz çıt yok. tabi keyfini o çıkarıyor :)

@nuri kılıçkaya

Hocam bisikleti soruyorsan gittigidiyor uzerinden Sedona bayisinden aldim. Atak Bisiklet - İstanbul ( mukemmel musteri memnuniyeti ve mukemmel hizli kargo )

Çok güzel valla, kazasız belasız sürüşler.

En şanslı oğlunuz, özel şoförü var :)

• Beğen
daha yol bisikletine geçmedin mi :)

ben kendimi zor tutuyorum da

@mustafa şan

:) benim için sanıyorum daha erken :) biraz daha böyle devam etmeliyim. gerçekten 331 çok keyifli bir bisiklet sanki akıp gidiyor altımdan.. tabi eski bisikletime göre böyle :)

Sİzden rica etsem bir kaç fotoğraf daha atabilirmisiniz mümkünse tabi

• Beğen
Yiğit bey merhaba, ben de sizin gibi oğlumla((35 aylık) birlikte bisiklete biniyorum, biz de hem koltuk hem de römork var. Beyimizin keyfi hangisi isterse ona biniyor. Ama koltukta çok daha fazla eğleniyoruz, yakın olduğu için (römorka göre) çenesi hiç durmuyor, size de kazasız bol keyifli gezmeler dilerim. Biz polisport boodie kullanıyoruz, sizin koltuk bizimkine göre daha güvenli geldi benim gözüme, kardeşim de bir tane alacak, mümkünse marka ve modelini yazabilir misiniz? Teşekkürler, sağlıcakla kalınız...

• Beğen
Geri