Scudo Sports

Yeni Oyuncağım Geldi. Trek Fx 7.4

K. Aydın

Aktif Üye
Tepki
101
Bisiklet
Mosso
Arkadaşlar uzun hesaplar kitaplar düşünmeler sonucunda fx 7.4'de karar kıldığımı söylemiştim. Bir süre renk ve stok durumunda problem yaşadık. Neyse sonunda mavi yılan ile yollara koyulabildim. İlk gün şehir içi gezme havasında 20 km kadar gittim genel olarak çok memnum kaldım diyebilirim. Fotoğraflar ilk akşam heyecanla hızlıca çekildi idare edin artık. Timex gps gelecek. Barend takılacak çarşamba günü onun dışında sanırım bu şekilde olacak oyuncağım. Eklemem gereken bir şey var mı sizce?

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
Teşekkürler arkadaşlar. Timex Gps bugün kargolanmış. Kredi kartının hesap kesimini bekliyorum. Ondan sonra bir de action cam sipariş edicem.

Bisikletiniz gercekten cok güzel duruyor, allah olmayanlarada nasip eder insallah.:in:

Timex GPS ve alacaginiz action cam ile mutlu ve neseli pedallamalar dilerim size.:in:

NOT: Eklemeniz gereken bir sey yok gibi ama sökmeniz gereken seyler var. Arka camurluk bence hic yakismamis, bisiklet resmen agliyor.:)

@Murat Cömez

Hocam görüntü açısından haklısınız lakin çamur banyosu yapmaktan hem kendim sıkıldım hem çamurluğu olmayan arkadaşlar yüzünden yaparken de çok sektirdim. O nedenle bu kış dönemini böyle geçircez baharın ortasında çıkartıcam zaten :)

Geri