baris34ince
Daimi Üye
- Tepki
- 91
- Bisiklet
- Kron
Herkese merhaba. 2 gün önce 2. el bir maşa aldım. Maşa 0 gibi gayet temiz herşey yolundaydı açıkcası takıp deneyene kadar. Kendi maşamı çıkartıp yeni maşayı gresleyerek herşeyi düzgün olarak taktım.önceki maşam takılıyken gidonu sağa sola çevirirkenki rahatlığı bir türlü yakalayamadım bu maşa ile. Furçu sıkınca zaten daha zor dönüyor ama gevşetince de gene eski maşamdaki gibi kolay dönmüyor gidon sağa sola. Maşa borusu bi kaç mm kalın mı acaba bilemiyorum ama sanırım öyle. Bisikletçiye gidip ekstra servis ücreti vermek istemiyorum açıkcası. Yardım ve çözüm önerilerinizi bekliyorum... Tekerinize taş değmesin 
bu arada eski maşam 22,5 cm idi. yeni maşam 20,5 cm. furç takımım 2 adet 1 cm lik,1 adet 2 cm lik parçadan oluşuyordu. parçalardan 2 cm lik olanı takmadım eşitliği sağlamak için. Gayet uyumlu bir şekilde montajını gerçekleştirdim yani
bu arada eski maşam 22,5 cm idi. yeni maşam 20,5 cm. furç takımım 2 adet 1 cm lik,1 adet 2 cm lik parçadan oluşuyordu. parçalardan 2 cm lik olanı takmadım eşitliği sağlamak için. Gayet uyumlu bir şekilde montajını gerçekleştirdim yani