Scudo Sports

Yeni Kitap Çıktı: "İki Teker Üzerinde" Ahmet Faruk Yağcı

@necmeddin

Birazdan becerebilirsem eğer özel mesaj üzerinden 43 kitaplık bir liste atacağım size. Belki yukarıdaki linkten farklı birkaç kitap bulabilirsiniz.

• Muhteşem
Tepkiler: necmeddin
Scudo
@Ali Kılıç 35.5 Hocam eyvallah bisikletle ilgili kitaplar başlığına yazdım az önce bu listeyi orada yayınlarsanız okuyuculara çok büyük hayır işlemiş olursunuz.:harika:

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
@Ali Kılıç 35.5 Hocam eyvallah bisikletle ilgili kitaplar başlığına yazdım az önce bu listeyi orada yayınlarsanız okuyuculara çok büyük hayır işlemiş olursunuz.:harika:

Tabii... Hayır işlemeyi çok severim. Ayrı bir konu başlığı yapmayı düşünüyorum. Mesaj arada kaynayıp gidiyor çünkü.
Ek olarak "Bikepedia" dergisi var. Ücretsiz olarak Türkcell Dergilik uygulamasından yahut derginin internet sitesinden indirip okuyabilirsiniz.

@Ali Kılıç 35.5 olur hocam her türlü yardıma hazırız , hem sonra okuduğumuz kitapların eleştirilerini yaparız :harika:

• Beğen
(link)
kitaplarla ilgili kısa açıklamalarıyla birlikte...
"bisikletle dünya turu", "bisiklet ve zen", "yüz yıl önce bisikletle bursa" okuması keyifli kitaplar, kendi adıma...

Bu siteden yeni haberim oldu. Teşekkür ederim. İçeriklerin tamamını itinayla okumayı düşünüyorum.

Dedim ki benim için kim başlık açmış adım soyadım ile:komik: ortadaki Faruk'u kaldır,benim ad soyad,şansa yaşıyoruz be :koptum:

@Ali Kılıç 35.5 link paylaşamıyorum. kitapyurdu.com dan girilip yazar ismi yazarak görebilirsiniz.

Yav Allah'ını seven bir sevgili kardeşim Kitapyurdu'ndan satış linki paylaşabilir mi? Bu akşam siparis vereceğim ve ben hâlâ bulamadım bu kitabı orada.
Bir zahmet sevgili dostlar. Sevaptır.
İç ses: Ulen ne beceriksiz adamım yav!

Yav Allah'ını seven bir sevgili kardeşim Kitapyurdu'ndan satış linki paylaşabilir mi? Bu akşam siparis vereceğim ve ben hâlâ bulamadım bu kitabı orada.
Bir zahmet sevgili dostlar. Sevaptır.
İç ses: Ulen ne beceriksiz adamım yav!

:)Buyur kardeşim: (link)

Sevgili dostlar. babil.com da aynı şekilde satışta. kitapyurdu 1TL daha indirimli satıyor. Okuyanlar bu başlık altında yorumlarını yaparsa çok mutlu olurum.

Kitabı okuduktan sonra ayrıntılı yorumlarımı kişisel bloguma yazarım.
Yazının linkini de buraya atarım.
Ölmez de sağ kalırsam haziran sonuna kadar okumuş ve değerlendirmiş olurum.
Okuma listem çok kabarık. Anca o vakit sıra sizin kitaba gelir muhtemelen.
Bisikletle ilgili bir kitabı bastırmak gerçekten çok zor.
Bisikletle ilgili her kitabı satın alıp yazarı destekliyorum.
Tüm bisiklet dostlarını da kitabı satın alıp yazara destek olmaya davet ediyorum.

Ben de bu güzel kitabı edindim, yakında okuyacağım, kaleminize sağlık... 👋

• Beğen
Geri