Scudo Sports

Yeni Kask Aldım.

hakan çelik

Forum Demirbaşı
Tepki
260
İsim
Hakan ÇELİK
Arkadaşlar yeni kask aldım. Kask marka Sedona Modeli MV39. Beyaz bir kask performans bisikletten 45 liraya aldım. Ve kafama tam oturdu. Fakat kendimi uzaylı gibi ve koca kafalı hissettim açıkçası. :) Kasktaki ilk izlenimlerim çok olumlu. Halkın izlenimleri olumsuz gibi :D :D . Yeni kask almak isteyenlere tavsiye ederim. Bende artık bir MANTAR KAFALIYIM. :D

Kask resimdekinin aynısıdır. Yakın zamanda kafamla birlikte resimlerinide koyarım. :)

• Beğen
Tepkiler: Tolga Can
Scudo
Bekleyelim görelim Hakancığım senin kasklı haline halkın alışması şart.....yavaş yavaş Hakancığım halka birden yüklenmeyelim bu halk neleri kabul etmedi ki !

Haklısın. :) Bu arada link paylaşmayı unutmuşum.
Link : (link)

Hayırlı olsun mantar kafalı kardeşim. Hepimiz mantar kafalıyız :D

Bende aynı kaskı kullanıyorum. Çok rahat, dediğin gibi insanların gözü sizin üzerinizde oluyor.
Onlar güldükçe bende gülüyorum. Deli ile deli oluyorum :rolleyes:

Dışarıdaki insanların dediklerine pek kulak asmamak lazım aslında güvenlik önlemlerinizi alın siz yeter elbet alışırlar :) bir gün esnafın biri neden motorsiklet kaskı almadın daha iyi görünüyor onlar bu çok kötü dedi gerisi size kalmış :uyku:

ikinizinde kaskları çok güzelmiş emin olun, ikisi de ayrı ayrı çok güzel.

şimdi bu motor ve sürücüsü mü şık
(link)

yoksa bu şekilde motor süren
(link)

bu bisiklet sürücüsüne mi gıpta ediyorsun
(link)

yoksa bu bisiklet sürücüsüne mi?
(link)

ben, olması gerektiği gibi her işi yapan insanın hayranıyım.
hiç utanılacak, çekinilecek bir şey değil.

güle güle kullanın, inşallah hiç ihtiyacınız olmadan eskidikleri için değiştirirsiniz.

saygılar,

Çok haklısınız. :) Bence de her kask Yerine göre kullanılmalı. Doğru seçim yaptığıma yürekten inanıyorum. Bakmıyorum milletin dediğine.. :) Bu arada ertunga hayırlı olsun yeni kaskın çok beğendim. :) Gücüm yetse daha iyi birşey alıcam. Fakat öğrenciyiz işte. Ayın 7 sini beklemekten başka bir çaremiz yok :D :D. Uzun lafın kısası. Mantar kafalı kardeşimlerim. Teşekkürler :D

hayırlı olsun,kask hayat kurtarır..

Kaskını beğendim. :) İbiği pek hoş :D Evet sarp aldım bitane mantar :D

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Hayırlı olsun kaza yaptıktan sonra patlak, çatlak, kırık kafalı olmaktansa mantar kafalı olalım karşim. Dışarıdaki insanlara göre yaşamayalım onlar bize göre yaşasın!? kask takmayın diye ayet mi hadis mi kanun mu yasak mı var da ayıplanıyor tuhaf karşılanıyor bisikletçi! acaip ayar oluyorum gülüyorlarmış açsın g*lerine gülsünler :D

@Hakan ÇELİK

Ben ibiğimi seviyorum. Bazen dalga geçenler oluyor. Kapak cevap verincede donup kalıyorlar. Herhalde o gün eve kapanıp saatlerce ağlıyorlardır.

- Hanzo : Horoz musun sen ? O ibik de ne öyle ?
- Bende : Köy tavuğu musun sen ? yumurtaya mı yatacan...!!!

:D İyi cevap vermişsin hakkaten :) . Hanzo tanımlaması tam bizim mahalleli için de geçerli :)

Geri