Scudo Sports

Yeni kadro şeçimim. [YARDIM]

fatomantik

Üye
Tepki
7
Şuan arka amortisör'lü Bianchi marka bisiklet kullanıyorum.Çok ağır geliyor ve yeni bir alüminyum kadro alıcam fiyat sınırım 430tl.Nasıl bir model ve nasıl bir şey almalıyım ?

Yardım ederseniz çok memnun olurum....

Scudo
Kron xc4000 veya Sedona 781 sıfır olarak alabilirsin 350TL`ye ikinci el bulabilirsen Trek,Cannondale, Corratec, specialized, marin kadrolar iyidir.

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Aksu
Kron xc4000 veya Geotech. Bütçeyi biraz zorlarsan (link) TÜRKİYE'NİN EN HAFİF KADROSU 1190 gr olarak geçiyor.Bazı compenantlarda hediye.Compenantlarla birlikte diger kadrolardan daha hesaplıya gelir.Sonuçta alinması gerekiyor.Extra masraftan kurtulursun.

forumda 450 TL'ye sıfır Scott Aspect 45 kadrosu var

• Beğen
Tepkiler: fatomantik
(link)
Burada bütçenize uygun kadrolar var model çeşitliliğide gayet fazla isterseniz bir bakıverin.

eğer bisikletinin parçaları alt seviye yani başlangıç bisikleti ise kadroya bir anda 430 TL yerine 200 civarı verip geri kalan para ile diğer parçaları yükseltebilirsin.

bisikletin eğer Bianchi Star gibi bir bisikletse maşa da uymaz ve ek fiyat çıkarır sana. aklında bulunsun ;)

bu arada forumda Kron xc1000 kadrosu var 200 tl civarı, geotech race var onlarda hayli hayli işini görür o zaman. tabi kaarar senin

Geri