Scudo Sports

Yeni heyecan Fuji Feather (Single Speed)

msklpsnt

Üye
Tepki
76
İsim
İlker
Bisiklet
Fuji
Arkadaşlar merhaba,
Herkese iyi haftalar dilerim. Yılların hayali sonunda gerçek oldu. Sizleri "Fuji Feather" ile tanıştırmaktan onur duyarım. :harika:

Bu arada ben Anadolu yakasındayım. Kadıköy-Maltepe arasında Fixie lerine atlayıp firul firul sahilde dolanan bir takım arkadaşlar görüyorum.. O arkadaşlar buralardaysa eğer size sesleniyorum.. " beni de alsanıza aranıza :) "

IMG_20170910_175824.jpg IMG_20170910_175801.jpg IMG_20170910_145230_701.jpg

Single speed & Fixie bisikletlerde yeniyim. Tavsiye ve önerilerde bulunmak isteyen arkadaşları can kulağıyla dinlerim.

Scudo
Bisikletiniz çok şık görünüyor. İyi günlerde kullanın, kazasız belasız ☺️

• Beğen
Tepkiler: msklpsnt
Hayırlı olsun güzel görünüyor

• Beğen
Merhaba Hayırlı olsun bende geçen hafta aldım single speed kullanması oldukça zevkli.
Yavaş yavaş ufak değişikler yapmaya başlıcam yeni bir gidon aldım dün , fren sistemi ve sele ile devam edicek.
şimdi fren kolu bakıyorum sizin gibi kullanmayı düşünüyorum gidonun düz üst kısmına önericeğiniz bir model varmı ?

• Beğen
@msklpsnt hayırlı olsun gule gule kullanın

bir şey sormak isterim, duvar askı aparatını nereden temin ettiniz ?

• Beğen
@srknsnyz Çok teşekkür ederim.. aparatı sanırım hepsiburada.com dan aldım 50 lira civarı bir fiyatı vardı.

@cnkrsln13 Dostum sana da hayırlı olsun o zaman. Bende en az senin kadar yeniyim. Forumda single speed ile ilgili bir başlık var dilersen oraya bir bakabilirsin. Birde fixied gear istanbul diye bir sayfa var facebook da bu işe gönül vermiş arkadaşların kurduğu. O sayfa üzerinden de sorunu sorabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: srknsnyz
Hayirli olsun cok guzel gorunuyor :)
Sanirim 56 kadro. Bu 56 kadro bisikletler bi baska guzel gorunuyor yahu :srnsml: (58 cikiyomus bide :D)

• Beğen
:eek::acpsnr:
Tam da bana goreymis o zaman :D
Nasil gidiyor sahilde? Tempo yapinca hizi, yada yokus cikisi hakkinda yorumlarinizi da alalim :)

• Beğen
@Serkan Mıstınoğlu Dostum bu bisikletlerin gerçekten bir tarzı var ve sürerken kendini herşeyden önce müthiş hissediyorsun. O duyguyu bana diğer yarış bisikletim asla veremedi mesela (mosso tca735/105) Rahatlık ve ergonomi konusunda Fuji feather beklentilerimi oldukça tatmin etti. Düz yol performansı ve yokuş performansı gayet başarılı bana sorarsan. Lakin eğim arttıkça elimiz otomatik olarak vites bölgesine gitmiyor değil.. lakin alışıyor insan :) niyetiniz var ise mutlaka bu keyfi yaşayın derim.. :cool::cool::cool:

@Bisikletli Gezgin @Aryel @Aryel @Yeumyang Arkadaşlar çok teşekkür ederim. ;);)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Geri