Bu gecelik bu kadar toplayabildim.. Benim için en zoru gidon bandını sarmak... Böyle incelik isteyen işleri hiç becerememişimdir.. Bi de fren ayarlarını öğrenmem gerekiyor.. Yol bisikletinin frenleri bana yabancı...
Bu haliyle bile güzel gözüküyor ama...
Güzel seçim.Kullanmaya başladıktan sonra izlenimlerinizi de yazarsınız umarım.Bisiklet seçimi konusunda kararsız o kadar çok insan var ki her bilgi değerli olabilir.
İyi günlerde kullanmanızı dilerim
@baykuş97 Hayırlı olsun. Allah kaza, bela vermesin. İyi pedallamalar dilerim. "Şu bir gerçek, gece gece ağzımı suyu aktı yeminle, emmi yapılır mı? bu şimdi. Gece gece nereden bulacağım böyle yiyeceği"
Yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkürler...
Bir de gidon bandıyla ilgili önerilerinizi alabilir miyim? Kendim mi sarayım, yoksa bir bilene mi gotureyim?
@baykuş97 dostum yaz youtube a haneler tane Wrapping diye önüne gelen ilk videoyu aç adam ne yapıyorsa baka baka yap aynısını. Halledersin çok zor birşey değil
@baykuş97 Vallahi şaşırmam, hiç de abartıyorsun demem çünkü çok iyi biliyorum o duyguyu.:asik:Allah nazarlardan saklasın kardeşim benim.Çok güzel bir bisikletin var