Scudo Sports

Yeni Bisikletim Sedona 991

Tepki
92
Sedona 781 imin kadrosunu bryant91'e sattıktan sonra yeni aldığım sedona 991 i kadromun montajını bitirdim ve görüşlerinize sunuyorum.Test sürüşünü yaptım ve açı olarak tam bana göre bir bisiklet oldu diyebilirim.

İşte fotoğraflar

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
bryant91 ben oluyorum bu arada:D:D:D ...abicim hayırlı olsun :D:D yeni kadron inş uğurlu olur.çok ta hafifmiş tarttım az önce:D:D antremanı da yapmışsın ilk günden ;)

• Beğen
Tepkiler: ErkanEmanet
İyi bi sınıf atlama olmuş... Sadece kadrosu değişmiş gibi gözüküyor..
Güle güle pedallamanız dileğiyle..

wayy erkan abi bnm çektiğim fotolar hea çok güzel bir bike olmuş bir tur attım gerçi ama bisiklet çok tok duruyor altında herhangi bir sallanma yok ;) 16 " biraz küçük ama olsun senin açından çok sevindim iyi pedallar....

öncelikle hayırlı olsun ben bikaç kez dükkanınıza gelmiştim burakla birlikte altımda mal bi bisiklet vardı :D bu arada eski kadronuzu da kullandım o da çok güzel.bu kadro da güzelmiş iyi günlerde kullanın

Burak' ta ben oluyorum :D:D:D senin o altındaki bisiklet specializedin ilk tasarımıydı aslında.hakaret etme :) arka amortisörden gelen garç gurç sesleri aslında o zaman ki fox suspensiyonların bi özelliğiydi:D:D
Erkan abi ye bugün borcum bittiğine göre bu kadromu da satmaya başlıyabilirim :rolleyes: :rolleyes: :D:D

@bryant91

Haklısın aslında hakaret etmek yanlış oldu biraz da hernekadar aynakolu bozuk pedalları kırık amortisöründen kafa ütüleyici sesler gelse de kadıköyde bizde 3.5 ytl harcatsa da senle ilk dolaştığım bisiklet o okadar kahrımı çekti şimdi ne halde kimbilir.Neyse konu dağılmasın erkanemanet tekrar hayırlı olsun

@Can Sonbay

Evet arkadaşım şimdilik sadece kadro değişikliği yaptım aklımda olan başka değişikliklerde var ama 2009 sezonu kompanentlerini bekliyorum.

Güzel kadro güzel bisiklet.Renkleriniz çok uyumlu olmuş.İnsanın bi tur atası geliyor. :) Bu arada bu scandium kadronun ağırlığı nedir?

• Beğen
Güzel bir kadro güle güle kullanın. Bir ara bende almayı düşünmüştüm ama sadece 16'' olarak üretildiği için vazgeçmek zorunda kalmıştım.

• Beğen
Yeni bisikletinizi güle güle kullanın çok yakışıklı görünüyor. Kazasız belasız günler dilerim. Ama sanki sele borusu fazla yüksek gibi yada kadro birazcık size mi ufak kalmış.

• Beğen
hayırlı olsun emanet inşallah kazasız belasız binmek nasip olur.
birde ben bişeyi merak etdim üzerindeki lastikler çok güzel markası nedir acaba birde nerede bulabilriz.

• Beğen
@wolverine76

Öncelikle teşekkür ederim.Kadro'nun inç'i 16 olduğu için sele borusu göze çok yüksek gözüküyor olabilir ama bacak boyuma göre şu an bana uygun bir bisiklet oldu.Kadro'nun üst boru açısı kısa olduğundan da tırmanışlarda ayrı bir katkı sağlıyo diyebilirim.

Geri