Scudo Sports

yeni bisikletim scott scale

Scudo
Görünen köy kılavuz istemez.
alakasız oldu ama zaten herkes muhteşem olduğunu görüyor bu yüzden bisikletine muhteşem demiyorum.
Kazasız belasız,rüzgarın sürekli arkandan estiği günlerde kullanman dileğimle...
Bu arada SD-761 ne oldu???

yaz tatilinde bursadayım, beraber pedallarız. hem bende canlı canlı görmüş olurum.
çok güzel bir bisiklet toplamışsın, kazasız belasız sürüşler dilerim.

Hayırlı olsun. Uzun zamandır istediğiniz kadro değişikliği çok güzel olmuş. Çok şık bir kadro. Komponentler de yakışmış. 761 in hakkını verdiğiniz gibi bunun da hakkını vereceğinize eminim. Güle güle, kazasız belasız kullanın.

Bisikletiniz gerçekten çok hoş olmuş, oldukça asil duruyor.

Nacizane tavsiyem, gidon, boğaz, sele borusu ve seleyi değiştirmeniz. Genel donanıma göre alt seviye kalmışlar (çemberler, teller, çekiş sistemi vs). En azındna bir Ritchey Pro serisi takım çok şık olur. Sele olarak da daha hafif bir sele seçerseniz çok ciddi ağırlık kazanımı olur.

Şöyle örnek veriyim, Bu sele borusu 470 gr civarında, gidon 270 gr civarında, boğazı bilmiyorum ama sele de ağır. Ritchey Pro serisi gidon 150 gr, sele borusu (400 mm) 280 gr :). Sele ve boğazdan da toplam 200-250 gr götürürseniz, yarım kilo eder :)

@matrixod

çok saol canım kardeşim ;) sedonayı parça parça satıyorum hem böylelikle çok değer kaybetmiyor :) saygılar

@e_komz

çok teşekkür ederim ;) tabiki beraber pedallarız bende çok isterim görüşmek dileğiyle.. saygılar

@Teberus

çok teşekkür ederim iltifatlarınızda çok hoştu ;) ben gerçekten bisikletçi olmak istiyorum saygılar

@HaliliOzturk

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..verdiğiniz bilgiler içinse ayrıca çok teşekkür ederim ;) önerilerinizi değerlendiricem saygılar

nasıl olmuş._?:rolleyes:
güzel ne kelime...;)
kazasız belasız sağlıkla bol pedallı günler...
başka ne denir ben bilemicem..:cool:

Yeni fotoğraflarla bisikletinin çok iyi olduğunu 2. kez kanıtladın ;)

Kazasız belasız bol pedallı günler dilerim :)

@ahmetdogan

çok teşekkürler canım kardeşim inşallah daha güzellerine sahip olursunuz saygılar sevgiler

---bu bisiklet gitmez be abı
neden
---ucar ucar ne gitmesi

super bisikletin var inşallah benımde olucak

@ncok

.ok teşekkürler canım kardeşim ;) inşallah en yakın zamanda en güzelini alırsın scott,un olur sevgiler selamlar

Yeni Bisiklet'iniz hayırlı olsun.Renk uyumu çok güzel.
Kadro'daki V-fren pivotları biraz sırıtmış,sökerseniz daha da hoş durur bisiklet.
Kazasız belasız sürüşler.

Allah bu güzel bisiklet ile size nice nice kazasız sürüşler,güzel turlar, çılgın dağlar ve gönlünüzden her ne geçiyorsa onların hepsini nasip eylesin.

@Ediz Tevfik Özgan

güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim saygılar

Abi yani maşallah on numara bir bisiklet toplamışsın.Kazasız belasız iyi günlerde kullan.

off off artık kımse senı tutamaz erhan hayırlı olsun .

bız tura cıktıgımızda ben senı yakalayamamıstım eskı bısıkletınle (emektar sedona ) sımdı heralde artık taksı tutmam lazım :)

hayırlı olsuuuuuun.

Geri