Scudo Sports

Yeni bisikletim Scott Scale 10

Scudo
Hayırlı olsun.Çok güzel görünüyor.Jant seti bisiklete ayrı bir hava katmış.İyi günlerde kazasız, belasız kullanmanız dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: Serdar TEBER
Yorum yazan herkese teşekkürler. Bisiklet 2009 model. Eski senenin modellerinde indirim oranı daha fazla olduğu için avantajlı oluyor. Bir de bu seneki Scale 10 donanım olarak hoşuma gitmedi, sonuçta bu bisikleti aldım. Fiyat sorulmuş. 3600 € tuttu. :)
Sizler daha iyilerini alırsınız inşallah.

• Beğen
Tepkiler: FarukDemir
@Serdar TEBER

Sevgili Serdar o kadar sevindim ki istediğin bisikleti alabildiğine.Güle güle huzur içinde sürebilmeni dilerim. Sevgilerimle.

• Beğen
çok güzel bisiklet hayırlı olsun..o kadar eymure gıdıyorum cok az bısıkletçı arkadaslarla karsılasıyorum..zamanlama hatası heralde..10 numara bısıklet..

• Beğen
@cihan aksoy

Cihan abi çok teşekkürler. Eski bisikletim de kötü sayılmaz idi, biliyorsun ama bu çok farklı. Çok sevdim onu :)
Kendine çok iyi bak, Çanakkale'ye selamlar...

• Beğen
Tepkiler: cihan aksoy
@Ercandemir

Ercan, ben cumartesi ve pazar sabahları saat 8:30 da pedallamaya başlıyorum genelde. Haftaiçi ise akşam 6 dan sonra oluyor ancak. Denk geliriz umarım...

bisiklet harika söyleyecek fazla söz yok, hemen herkezin hayallerini süsleyen bir parça :) hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

• Beğen
Kazasız belasız sürüşler dilerim , bırakın ben üstünde değişiklik yapmayı bu bisikleti rüyamda görürüm :)

• Beğen
Geri