Scudo Sports

yeni bisikletim geotech race yenilendi

umutkahraman

Forum Bağımlısı
Tepki
1.288
Bisiklet
Geotech
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=54396

linkte toplama aşamasından kareler var.aşağıdada yeni halinin fotoğrafları.ağırlığı 11 kg.

Uploaded with

arkadaki ilk bisikletim.bütün deneyleri onun üzerinde yaptım.bildiğim bir çok şeyide onu tamir ederken öğrendim.

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

şu bisikletle bi 70 km göremedim ya.hep 69 küsür.

Scudo
Güzel olmuş benim de hayal,mde geotech üzerine bir bisiklet toplamak vardı.Ama bir anda sıfır carraro almaya karar verdim.Bir daha ki ay alacağım bakalım :) ayrıca ağırlığı ne kadar?

• Beğen
Tepkiler: umutkahraman
Bisikletiniz güzel görünüyor.Maşa yakışmış. :) İyi günlerde kullanın.

• Beğen
En son 11.7 kg'dı.İstediğin maşayı almışsın,hayırlı olsun.

• Beğen
@M.Burak KARADAĞ

11 kg yazmış. ;)

Bisikletiniz çok güzel, güle güle kullanın. Yeni, modifiyeli fotoğraflar bekliyoruz en kısa zamanda.:) Yani modifiyeye, pedala devam.:in:

Günceleyerek düzeltmiş muzaffer abi sağol :D sölediğin için

• Beğen
@emircan Başbuğ06

lastiklerimden şu anda gayet memnunum.çiftinin ağırlığı 950 gr.yoldaki akışı ve yol tutuşu gayet iyi.slick dış lastik seçmeye çalışıyosanız kesinlikle tavsiye ederim.

maxxis xebith de önerdiler ama fiyat konusunda fikrim yok 60-70 die galiba tekş detonator un çifti ne kadar acaba?

• Beğen
@emircan Başbuğ06

çifti 130 tl civarıydı zannedersem.

Hayırlı olsun,güle güle kullan.Ön Quick Relasse kilitleme şeklin biraz göz yoruyor gibi onun dışında bisiklet oldukça başarılı...

• Beğen
toplamayı düşündüğüm geotech kadrosu gerçekten çok şık duruyor.kazasız belasız sürüşler dilerim.

• Beğen
fiyatını açıklamıyorum,çünkü gelecek yorumları cevapalamak istemiyorum.ağırlık 11 kg.

Geri