Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni Bisikletim GEOTECH Ascent :)

Tepki
56
Hep istediğim fakat bana çok uzak görünen yeni bisiklet alma hayalim gerçekleşti! Nasıl mı oldu? Stajdan topladığım parayla ve HERMES bisiklet'in çabaları sayesinde hayallerime kavuştum! Hergün yağmur yüzünden dakikalarca bisikletimin karşısında oturup ona hayran hayran bakıyorum :D size ne kadar mutlu olduğumu anlatamam yere göğe sığdıramıyorum sevincimi :) Lafı fazla uzatmadan resimleri size sunmak istiyorum :)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

TEŞEKKÜRLER HERMES BİSİKLET!!! Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim hoşçakalın

Scudo
:) Hayırlı olsun ilk yorum benden :D

inşallah sevincin hiç bitmez.çok güzel bisiklet almışsın,güle güle kullan.

Güle güle kullan Deniz, senin sevincini görünce ne güzel bişey için çabaladığımı gördüm, ben de çok mutlu oldum..

Hermes Bisiklet nerede. Merak ettim ilk kez duyuyorum. Bu arada bisikletin hayırlı olsun güzelmiş.

Merhaba,
Güle güle kullanın hayırlı olsun. Sele borusuna taktığın yedek lastik oraya hiç yakışmamış.Orda çok eğreti duruyor. Sele borusunun güzelliğini kapatmışsın.Bence onu ordan kaldır.Oraya kadroya tutturmaya çalıştığın arka flaşör lambayı tak.Daha şık durur.
Kolay gelsin.

mesajlarınız için çok teşekkür ederim eklemeyi unutmuşum hep beyaz bir bisiklet istemiştim :) yedek lastiğin yerine flaşörü koymak isterdim ama eski bisikletim için almıştım flaşörü onun için bu boruya uymuyor :(
hermes bisiklet izmir/güzelbahçede bulunuyor ;)

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın

Hayırlı uğurlu olsun çok güzel makine :)
Kazasız belasız bol pedallar.

@Sabri Atalay

Merhaba,
Ben flaşörümü kadronun (Trek Fx7,3) arkasında bagaj ve çamurluk takmak için bulunan deliklere flaşörün kelepçesini çıkartıp direk takıyorum.
Senin kadroda da imkan varsa bir denermisin olucakmı.
İstanbulda olsan benim falaşörlerden çıkan kelepçeler işini görürdü.

Kolay gelsin.

hayırlı olsun çok güzel bisiklet
belliki yerinde durmuyor zincirlemişsiniz :)

@Sabri Atalay

mesajlarınız için çok teşekkür ederim :)
siz flaşörü nasıl takıyorsunuz? tam anlayamadım flaşörü oraya nasıl tutturdunuz? (bagaj delikleri var kadroda)
Bu arada bisikletten çok memnunum benim eski çelik kadrolu bianchiden sonra bu bana ilaç gibi geldi sanki kendi kendine gidiyor :D

@fuat çatan

:) Evet, eşime toplamıştım ama beğenmemişti...:S
ben bunu satıcam diye tutturdu, ben de sen bilirsin dedim.

Geri