Yeni Bisiklet Formam Çin'den geldi.

Scudo

tolga akyol

Forum Demirbaşı
Tepki
457
Bisiklet
KTM
Ben de almak istiyorum ama beden seçme konusunda tereddüt yaşayıp kapatıyorum sayfayı. Forma hoş beğendim.

• Beğen
Tepkiler: fatihözüdoğru

Onur Ali İmren

Forum Bağımlısı
Tepki
868
Bisiklet
Kron
Baskı kalitesini,kumaş kalitesini veya genel olarak +,- kısımlardan bahsederseniz çok daha yararlı olur.

Emre Akkanat

Forum Demirbaşı
Tepki
478
Bisiklet
Merida
Bende 4 ay önce aliexspressten bmc forması almıştım hala kullanıyorum en ufak deforme olmadı.Yalnız normal bedeninizden 1 beden büyük alın.

fatihözüdoğru

Daimi Üye
Tepki
197
İsim
Fatih Özüdoğru
Bisiklet
Bianchi
Orbea formayla detaylar linkte yazıyor: (link)

Ne olur ne olmaz diye İki beden sipariş ettim ali ekpsressden m si de yolda O üründe şu (link)

ozanselte

Üye
Tepki
1
İsim
Ozan Şelte
Bisiklet
Salcano
Memnun kaldınız mı kısa da olsa bir inceleme yapabilir misiniz?

Sarper Tuncer

Forum Demirbaşı
Tepki
391
İsim
Sarper
Bisiklet
Mosso
formalardan bir kaç tane aldım. gayet memnunum arka cepleri, fermuarı, lastikli yerleri hiç sıkıntı çıkarmadı. tek sorun bir beden büyük alın(çinli insanlar küçük ya ondan biraz küçük üretiliyo sanırm :D) tayttan hiç memnun değilm ama hatta berbat diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: pilot ve ozanselte

ozanselte

Üye
Tepki
1
İsim
Ozan Şelte
Bisiklet
Salcano
@Sarper Tuncer
Önemli olan da tayttı zaten :D hızlı cevabınız için teşekkürler

Sarper Tuncer

Forum Demirbaşı
Tepki
391
İsim
Sarper
Bisiklet
Mosso
@ozanselte
aslında konuya bir ekleme yapayım dedim,size bi cevap olmuş :D taytlar cidden kötü dostum. ben bitane dekatlondan tayt aldım ve bayıldım( rahat bir sürüşü ilk defa tatmış oldum..) artık çinden sadece üst forma almayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: pilot ve ozanselte

Sarper Tuncer

Forum Demirbaşı
Tepki
391
İsim
Sarper
Bisiklet
Mosso
@mehmet ulaş
hepsinde çok az bi jel var ama 1 saat içinde kağıda dönüyor ve daha çok acıtıyor o pedler. ben beğenmedim ama bir iki saatlik gezileri yinede çıkarıyor o pedlerle. iyi bi para verip sağlam bi pedli tayt almadan olmuyor bu iş ben onu anladım.

MuratHan

Forum Bağımlısı
Tepki
2.287
Bisiklet
Scott
Ebay'dan yakın zaman da bende bir üst forma aldım, şaşırtıcı derece de kaliteli çıktı. Ebay linkin de B1 kodlu olanı. Bu arada yine üst forma araştırırken başka bir siteye denk geldim, buradan da bir şapka bir de yine üst forma almayı düşünüyorum. Türkiye ye gönderi ücretsiz, ücretli olanlarda süre kısalıyor..Düşünen olursa linkleri aşağıda arkadaşlar.

(link)

(link)

bubblinboy

Üye
Tepki
18
İsim
Ercan
Bisiklet
Cube
Bende sipariş vermeyi düşünüyordum pedli taytlardan ama hayal kırıklığına uğradım :(

mali_3423

Üye
Tepki
11
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
Scott
Peki bu çin formaların kumaşları sağlıklı mı kansorejen madde içerdiği söylentileri tedirgin ediyor güvene bilirmiyiz