Arkadaşlar merhaba
Ben bir ghost 1175 sahibiyim
(link)
Ve bisikletimden çok memnunum.Aldığımdan beri 5000 km yol yaptım
Bisikletimi kullandıkça yavaş yavaş daha fazlasını istemeye başladım ve bisikletimi geliştirmeye karar verdim
Bisikletimin üstündeki çekiş sistemini komple deore set ile değiştirmeyi düşünüyordum taa ki fiyatı duyana kadar
Arkadaşlar bu set e 600 lira civarı bir para istiyorlar
Bende bu kadar parayı verip set alacağıma bisikletimi satıp üstüne para koyup yeni bisiklet almaya karar verdim
Bisikletimi çok temiz kullandım rahat rahat 900-1000 liraya satabileceğime inanıyorum
Gelelim yeni bisiklete
Arkadaşar en az deore setli bir bisiklet istiyordum
Ve araştırmalarım sonucunda beni mutlu edicek bir bisiklet buldum
(link)
Arkadaşlar fiyat 2000 tl civarı ama bir tanıdık vasıtasıyla daha ucuza alıcam inşallah
Focus un çok kaliteli bir alman markası olduğunu biliyorum
Ama sizede danışıp fikirlerinizi almak istedim
(LÜTFEN FİKİRLERİNİZİ ESİRGEMEYİN)
Ben bir ghost 1175 sahibiyim
(link)
Ve bisikletimden çok memnunum.Aldığımdan beri 5000 km yol yaptım
Bisikletimi kullandıkça yavaş yavaş daha fazlasını istemeye başladım ve bisikletimi geliştirmeye karar verdim
Bisikletimin üstündeki çekiş sistemini komple deore set ile değiştirmeyi düşünüyordum taa ki fiyatı duyana kadar
Arkadaşlar bu set e 600 lira civarı bir para istiyorlar
Bende bu kadar parayı verip set alacağıma bisikletimi satıp üstüne para koyup yeni bisiklet almaya karar verdim
Bisikletimi çok temiz kullandım rahat rahat 900-1000 liraya satabileceğime inanıyorum
Gelelim yeni bisiklete
Arkadaşar en az deore setli bir bisiklet istiyordum
Ve araştırmalarım sonucunda beni mutlu edicek bir bisiklet buldum
(link)
Arkadaşlar fiyat 2000 tl civarı ama bir tanıdık vasıtasıyla daha ucuza alıcam inşallah
Focus un çok kaliteli bir alman markası olduğunu biliyorum
Ama sizede danışıp fikirlerinizi almak istedim
(LÜTFEN FİKİRLERİNİZİ ESİRGEMEYİN)