Scudo Sports

Yeni Bisiklet Bir el atın

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Arkadaşlar merhaba
Ben bir ghost 1175 sahibiyim
(link)

Ve bisikletimden çok memnunum.Aldığımdan beri 5000 km yol yaptım
Bisikletimi kullandıkça yavaş yavaş daha fazlasını istemeye başladım ve bisikletimi geliştirmeye karar verdim
Bisikletimin üstündeki çekiş sistemini komple deore set ile değiştirmeyi düşünüyordum taa ki fiyatı duyana kadar
Arkadaşlar bu set e 600 lira civarı bir para istiyorlar
Bende bu kadar parayı verip set alacağıma bisikletimi satıp üstüne para koyup yeni bisiklet almaya karar verdim
Bisikletimi çok temiz kullandım rahat rahat 900-1000 liraya satabileceğime inanıyorum

Gelelim yeni bisiklete
Arkadaşar en az deore setli bir bisiklet istiyordum
Ve araştırmalarım sonucunda beni mutlu edicek bir bisiklet buldum
(link)
Arkadaşlar fiyat 2000 tl civarı ama bir tanıdık vasıtasıyla daha ucuza alıcam inşallah

Focus un çok kaliteli bir alman markası olduğunu biliyorum
Ama sizede danışıp fikirlerinizi almak istedim
(LÜTFEN FİKİRLERİNİZİ ESİRGEMEYİN)

Scudo
Asla pişman olmazsın ama renk seçimini değiştir derim. Bence yani

Üst model salcano olacaksın...bineceksin bineceksin sonra 2. el scott corratec cannondale gibi kadro bulup ömürlük bisiklet yapacaksın :))

(link) birde buna gözat. Bende sram set kullanıyorum ve pişman değilim hiç sıkıntısız tıkır tıkır

arkadaşlar merhaba; banada; bisiklete yeni merak saran biri olarak dağ bisikleti için önerebileceğiniz modeller var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim

@cihan yayvan
Dag bisikleti icin düsündügün miktar nekadar?

Şuanki bisikletimin kadrosu hem kalite bakımından hemde renk bakımından çok güzel fakat bisikletim yükseltmeye uygun değil çok masraf gerekiyor bu masraflada gene ömürlük kadrosu olan ve yükseltmeye müsait bir bisiklet olan focus düşünüyorum

@Turker.E

Mantıklı bir yöntem uygulanabilir :)
*
lnkteki focus hoş bisiklet bence alınabilir diye düşünüyorum. Eğer aklınızdaki almak istediğiniz vites sistemi mevcutsa üzerinde gerisi sizin beğeninize kalmış bence. Sizin beğenmeniz bizim beğenmemizden daha önemli :)

• Beğen
Tepkiler: ufuk şimşek
Geri