Scudo Sports

Yeni Bisiklet Alıyorum Bütçem 500 - 600 arasında

@kamyoncu
Bu arada 17 yaşındayım okula bisikletle gidiyorum.Ben 4 mevsimlik baradine papuç taktım süper tutuyor al v frenli tak bundan 15-20 tl civarı fiyatı.
ikinci el düşünüyormusun?

Scudo
@Hasan KRN
olabilir farketmez yani kriterlerime butceme uyarsa olur

@kamyoncu
ikinci el düşünürsen arkadaşta var temiz kron xc 250 fiyat 450 tl

@Hasan KRN
ben istanbuldayım ama gonderebılırsınız heralde

@kamyoncu
Gönderilir o sorun değil.

@Hasan KRN
kesin karar verıcekken konusuruz yıne iyi akşamlarr tesekkur ederım yardımın ıcın

Ben de 525 tl ye umit magnetic 28 jant şehir bisikleti aldım. Tavsiye ederim 6061 alüminyum kadro illa mtb istemiyosan bi bak derim tam f/p ürünü

@jogabonito83
ümit markadan dolayı sanırım es gecmısım ama bır bakarım bulamadımda lınk bırakabılırmıısn

Bende markadan dolayı önyargılı yaklaştım ama yine de bi gör derim (link)

Ben iki tane aldım bi de o yüzden ama pişman değilim, bütçe arttırabilirsen mosso 771 dmv bak ama iki katı fiyatı

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    166,2 KB · Okunma: 10
  • image.jpg
    image.jpg
    146,1 KB · Okunma: 9
@kamyoncu
Aynen işimi görsün yormasın yolda rahat aksın gitsin diyorsan yakından gör derim pişman etmez

Ben mtb ile fabrika çıkışı giriş seviyesi v fren papuçları ile bile süper performans alıyordum. Kaldı ki 20 tl'ye 4 mevsim papuç alırsan çok iyi sonuçlar alırsın. Sonuçta direk çamurun içinde sürmeyeceksen yada aşırı yağmura kasıtlı olarak çıkmayacaksan v yeterli olur. Hepsinden ziyade bütçen dolayısıyla v tercih etmen iyi olur. Hidrolik bu bütçeyle zor bulursun bulsan da başka parçaları alt seviye olur doğal olarak. Bir yerden kısılmadan hd olmaz. Mekanikten de uzak durmalısın. Konu hakkında daha fazla bilgisi olan arkadaşlar da sana yardımcı olacaktır bu konuda

@lealtad
tesekkurlerr salcano buldum hd ama ne derece bılemedımm

@kamyoncu
Ve birde şu vardır ki. Toplum olarak bir şeyi satıyorsak genelde tabiri caizse haşatını çıkardıktan sonra satarız. Bisiklet sektöründe bu pek olmuyor bildiğim kadarıyla ama ikinci el alırsanız genede dikkatli olun ve yeterli düzeyde bilginiz yoksa ya tanıdık birinden alın ya da bu konuda az çok bilgisi olan tanıdıklarınızdan yardım alın

@lealtad
kesinlikle oyle yapıcam cunku bazı parcaları alıyorlar olabılırlermıs veya arıza cıkarıcak durumda ben anlayamayabılırım :)

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@Evliya
Sagolasin baktim decahtlona ama 5.1 var v fren 450 tl guzel bisiklet ama ayni fiyata 2. El salcano var hd frenli ikisi arasindayim suanda

500 - 600 tl ye yeni alma, ikinci el al. resim değil, fotoğraf!

Geri