bende bir bisiklet alacam .hızlı olsun istiyorum ve 200-400 ytl arası bir bisiklet olmasını istiyorum.hangi marka ve model olsun acaba.
bilgilendirirseniz sevinirim.
öncelikle nerede kullanacağını bildir (şehir,arazi)
sonrada kaç kg olduğunu boyunu falanda yaz.(uygun kadro seçeneği için)
ne tür bir bisiklet istiyorsun(mtb, citybike yada downhill?)
Boyuna gore 16 inc ile 17 inc uygun olacaktir.Arazide binecegim deseydin 16 ile 15 diyecektim,bilgin olsun diye soyedim yani ilerde hafif hafif araziye gecme ihtimalin varsa 17 degilde 16 inc al diye
Soyledigin fiyat civarlarinda Sedona'lar var benim bildigim kadariyla.
Secim evresinde kolay gelsin,baya zor ve keyifli bir surec
Merhaba Gürkan,
Dağ, bayır, toprak, tepe offroad değil de cadde için ise, mutlaka yol bisikleti olmalı..Hız için ince lastik şart..Bir de, ne için hız yapmak istiyorsun..?
Sadece heyecan için mi, yoksa o zaman diliminde daha fazla yol katetmek için mi ?
merhaba gürkan
arkadaşlarında sölediği gibi 17inch kadro boyu ideal senin için. ama her modelinde kadro boyu yok özellikle senin belirttin fiyatta olan bisikletlerde.
ikinci el ilanlara bak derim. ama sıfır olsun diyorsan salcano bulabilirsin. sana önerebileceğim model SALCANO NG 600 fiyatta 320 ytl gibi bişey.
200-400 arası çok iyi bir bisklet alamazsın ama bianchi nin trophy diye bir modeli var fiyatı ise 340 ytl dediğin fiyat aralığında ancak bu kadar bu dediğim bisikletin sadece ön kısmında amartisör var