Arkadaşlar öncelikle S.a diyerek başlıyorum anlatmaya; Bisiklete binmeyi seviyorum ve yeni bisiklet almayı düşünüyorum. Erciyes Üniversitesi'nde 2. senesi olacak bir öğrenciyim. Boyum 1.70, Kilom 65 civarında dolaşıyor. Çoğunuzun da bildiği gibi Kayseri genelde dümdüz olan bir şehir. Ben de fazla dağa felan çıkmayı düşünmediğim için şehir bisikleti almayı düşünüyorum. Yurt parasını felan çıkarsak aylık 400 civarı gelirim olur diye hesapladım. Üniversiteye ulaşımı ve şehir gezilerini felan bisiklet ile yapmayı düşünüyorum. Yürümeyi pek sevmem, ama saatlerce bisiklete binebilirim. Biraz araştırma yaptım ve size de sormak istedim. Bütçe olarak pek fazla para vermek istediğimi söyleyemem ama her türlü tavsiyeye açığım. Her zamanki gibi internetten almayı düşünüyorum. 6 veya 12 taksite böldürebilirim. Ayrıca S4 ile sürüş halindeyken video çekmek de istiyorum. Ona göre telefonu tutturabileceğim bir aksesuar varsa onlar hakkında da tavsiyenizi bekliyorum (Kafaya tutturmalı olanlar varsa iyi olur kamikaze ve rocket gibi lunapark şeylerini denemeyi severim oralarda da çekim yapmak isterim) . Bir şehir bisikleti için ortalama 400 TL civarı verebilirim. Tabi sizin tavsiyelerinize göre fiyatı artabilir de. Malum yağmur durumları da var o yüzden tam bir şekilde almak istiyorum. Yani yolda az bir su birikintisi varken "Ay sırtıma su gelir" vs vs diye yolu değiştirmek istemiyorum. Ayrıca görünüşe de önem veririm, bisiklet biraz kılas(artık nasıl yazılıyorsa ) dursun. Tabi zevkler tartışılmaz. Benim aklımda şöyle birşey var (link) Önerir misiniz? Önermezseniz neden ve bunun yerine ne önerirsiniz. Ayrıca kask ve eldiven önerilerinizi de bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.