Forum istatistiklerine baktım da 36.000'den fazla üye var forumda. Diyorum ki güvenilir bir yönetici belirlenip bir hesap açılsa ve burdan çok değil kimseye dokunmayacak miktarlarda 3'er 5'er TL gönderip her ay durumu olmayan birisine bir bisiklet alınıp gönderilse acaba nasıl olur. Veya o bütçeyle bisiklet adına tanıtım gibi farklı şeyler yapılsa. Şehirlerde bisikletle ilgili afişler vesaire.. Bu ülke insanının bu sporu(yaşam tarzını) benimsemesi için bir şeyler yapılsa. En azından bisikletin yaş sınırının 14-15 olmadıklarını anlamaları bile bu sporun gelişmesine bir katkıdır. Millet mahalle baskısından bisiklet binemiyor. O baskıyı aşıp sokağa çıkanlara kireç torbası atıldığını bile duydum bu forumda. Olur veya olmaz az veya çok fakat kimse bir anda büyük bir işi başarmamıştır. Bunun gibi küçük adımlarla da olsa bir yerden başlamanın gerekli olduğunu düşünüyorum.
Avrupa resimleri koyuluyor foruma. Herkes bisikletle geziyor, yaşlısı genci.. Kaykay mı paten mi ne ararsan var. Biz de bu bilinci bu topluma kazandıralım. En azından kazandırma adına bir şeyler yapalım. Yapalım ki millet kaskla gezen birini görünce şaşırmasın, yapalım ki üzerimize kireç torbaları atılmasın.
Bu sadece bir görüş. burada 36.000'den fazla kişi var. Aramızda doktoru da mühendisi de reklamcısı da öğrencisi de bir çok insan var. El ele verirsek bu sporun gelişmesi adına gerçekten bir şeyler yapacağımıza inanıyorum...
Avrupa resimleri koyuluyor foruma. Herkes bisikletle geziyor, yaşlısı genci.. Kaykay mı paten mi ne ararsan var. Biz de bu bilinci bu topluma kazandıralım. En azından kazandırma adına bir şeyler yapalım. Yapalım ki millet kaskla gezen birini görünce şaşırmasın, yapalım ki üzerimize kireç torbaları atılmasın.
Bu sadece bir görüş. burada 36.000'den fazla kişi var. Aramızda doktoru da mühendisi de reklamcısı da öğrencisi de bir çok insan var. El ele verirsek bu sporun gelişmesi adına gerçekten bir şeyler yapacağımıza inanıyorum...