Scudo Sports

Yeni bir bisiklet yayını

Sozenen

Aktif Üye
Tepki
301
Merhabalar,
Yeni bir bisiklet yayınını sizinle paylaşmak istedim. Biz bir grup hem otomobil hem bisiklet hem de motosikleti seven arkadaş ve aile üyesi olarak (link) adında bir internet sitesi kurduk.
Sitede güncel haberlerden, testlere, köşe yazılarına kadar bir çok bölüm yer alıyor.
Buradaki amacımız otomobil ve motosiklet severleri siteye çekerken bisikletin de bir taşıt olduğunu ve şeridimizi paylaşmamız gerektiğini kafalara sokabilmek.
Desteğinizi bekliyoruz. :)
Sevgiler...

Scudo
Hayırlı olsun, amacınızı ve siteninin tasarımını beğendim :harika: Umarım uzun ömürlü ve aktif olur :komik:

• Beğen
Tepkiler: Sozenen
Güzel site olmuş hayırlı olsun. Bisiklete gereken ilginin verilmesi dileğimle ;)

• Beğen
@taner07 Teşekkürler, amacımız sürekli güncellenen, sürekliliği olan bir site olması :)

Hayirli olsun. Guzel site .

otomobil ve bisiklet aynı sitede , bilemedim :( sadece bisikleti konu alan bir site olsaydı keşke

@Sozenen dostum güzel olmuş. Umarım başarılı olursunuz

• Beğen
Site çok güzel ancak, Türkçe karakterlerde sıkıntı var galiba veya bende öyle gözüküyor :)

• Beğen
Yeni yayın hayatınız da başarılar dilerim. Ülkemiz de bisikletin bir ulaşım amacı olarak algılanmasına vesile olur inşallah.

• Beğen
Zor iş, kolay gelsin... Umarım arkası gelir...

• Beğen
Geri