Scudo Sports

Yeni Baslayan icin dağ bisikleti

aliyilmaz

Aktif Üye
Tepki
38
Arkadaslar bisiklet onermenızı rıca edıcegım ama 500 lira en fazla 750 butcem var onceden 2000$ butcem vardı ama bazı arkadaslar sen daha yenısın bu fıyata bisiklet alsanda sen 500 liralık bısıkletle arasındakı farkı anlamazsın dedıler bende dusurdum butceyı daha once bısıklet deneyimim oldu ancak artık ısı profesyonellıge dokmek ıstıyorum bide butceden dolayı 2.el dusunuyorum ama whistlede isime gelebılır niwok serisi hem uygun fiyatlı hemde tasarım olarak hemde ozellık olarak harıka...
Yardımcı olan arkadaslar sımdıden tesekkurler
Bide kendı satısdakı bısıkletını onermek ısteyen arkadaslara soyluyorum boyun 1.75 ona gore tavsıye edersenız sevınırım...

Scudo
Sedona 741 , 751 ,781 bu bisikletler sizin işinizi fazlasıyla görücektir.
Kron ve Geotech yeni modelleri çok hoş ve kaliteli.
Bu bisikletler arasında bir şeçim yaparsanız pişman olmassınız.
Sizi uzun süre taşıyacaktır bundan emin olun.
MTb için ideal bisikletler.
Şimdiden Hayırlı olsun

Sedona ya da Whistle uygun olur. Whistle'in agirliklari biraz fazla ama tasarimlari ve gorunumleri cok guzel. Sedona ise fiyat/performansta en iyi bisiklet. Sedona'nin yeni modellerini bekleyebilirsiniz; bu ay icinde fiyatlari aciklanabilir. Ya da 2010 modellerini su siralar indirimli alabilirsiniz. 711V 600 TL civarinda baslangic icin gayet iyi bir bisiklet. Whistle 1163V de tercih edilebilir.

Geri