Scudo Sports

Yeni astrom

Merhaba dostum, bu ay içinde bende astro alacağım. Yani fikrim o yönde. Uzun bir kullanım olmuş sizin için. Bu süredeki deneyimlerinizi anlatır mısınız ?

Scudo
@BugraKargi
Yazinizi daha yeni goruyorum kusura bakmayin. Ilk baslarda gercekten cok zevkliydi fakat sıkıntılar ardi ardina gelmeye basladi, frenler hava yapti 3 kez balatalar degisti. En sonunda arka gobekte sorun cikti onu degistirmek zorunda kaldim. Bilemiyorum belki kilomdan dolayi olabilir fakat butcenizi biraz daha yukseltip baska markalara yonelebilirsiniz. ama hakkini da vermek gerekiyor yaklasik 500 km devirmisimdir.

rengi yeter benim gibi acele ile araştırmadan siyah alıp hayatının hatasını yapamamışsın :).İyi günlerde kullan kazasız belasız.

@Elbrus

@Caner Güngör

@Batuhanzzz

@muratcan07

@7haiku
Hepinize cok tesekkur ederim yurt disinda oldugum icin fazla giremiyorum. Kasksiz kullanamiyorum artik. @7haiku cok ozur dilerim bastan. Sorunlarimi bir onceki yorumumdan okuyabilirsin.

bende yeni bir astro aldım gerçekten güzel olduğunu düşünüyorum

@OnurCG

Hayırli olsun oncelikle. Su ana kadar butun bisikletlerim salcano idi. Artik bunu degistirip yeni birsey bakacagim. Son gunlerde cok masraf cikarmaya basladi. Insallah sizin basiniza gelmez.

inşallah teşşekür ederim

sizde ne sorun çıkmıştı

@OnurCG
Yokus cikarken arka gobegi pert ettim :D 3 kez ust uste fren hidroligi doldurttum

Bir şey sorabilir miyim bir konu açsam kimse görmüyor cevap yazmıyor neden

miyim bir konu açsam kimse görmüyor cevap yazmıyor neden

Geri