Scudo Sports

Yeni Almış Oldugum Cenix/

Scudo
bu kadro hiç güvenli değil dostum tavsiyem daha profesyonel bir bisiklete geçmen. uygun fiyata geotechler var ;)

@Ekrem Özarslan

1 metreden atlarsan az bile olmuş o :D

çok üzgünüm ama paranızı yazık etmişiniz.Cenix marka bisikletlerin çoğu kalitesiz oluyor.Sakın bisikletinizi geliştirmeye kalkmayın.Çok masraf edersiniz.Bence fiyatı düşmeden satın.Arkadaşta da vardı bisiklet 250 aldılar 350 lira masraf çıkardı.

@salcano

250tl ye alıp 350 tl lik masrafmı çıkardılar, ilginç..:rolleyes:

Dostum keşke foruma girip biraz araştırıpda öyle alsaydın. 2.el aluminyum kadrolu bi model bulabilirdin bu bütceye. Paranı biriktir iyice, birazda forumu dolaş neyin ne olduğunu öğren, fazla bilgin olsun daha sonra güzel bi bisiklet alırsın zaten.

bisiklet almadan en az 1 hafta once araştıracaktın bende yeni bisiklet alacam fakat ilk bi araştırıorum 1-2 haftadır sitenini altını üstüne getirdim girmedıgım konu kalmadı ama kararına saygı duyuyorum zevk meselesı sonucta ortadakı amartisörleri kapatırsan daha cok verim alabılırısn

keyifli sürüşler dilerim, küçük bir tavsiye forumun 2.el kısmını takip ederseniz bütçenizi çok aşmayacak güzel bisikletler bulabilirsiniz...

Hayırlı olsun..Bende boyle bir bisiklet kullanıyordum.Fakat değistirdim bir zamandan sonra bol bol masraf çıkarıyor =(

@bryant91

Daha bu bir kısmı :D artık hurda olarak bakıyorum yapmadığım şey kalmadı ve 100%toprak yol olan bir yerde biniyorum bu bisiklete her taraf dağ tepe işte kırılana kadar adrenalin bu arada attırıcıyı değiştirdim eskisi gibi oldu :D..ama maşadan hala gıcırtı geliyo ...

Geri