Scudo Sports

Yedigöller-Abant-Mudurnu-Göynük-Taraklı Gezisi

emin olun turunuzu hergün okuyorum mutlaka sizin güzegahınızdan bir turda ben planlıyorum

bu arada fotolar konusunda harikasınız şimdiye kadar gördüğüm en iyi tur fotoğrafları

tekrar tebrikler

• Beğen
Tepkiler: Yavuz SARIGÜL
Scudo
doğanın bu güzellikleri içinde pedallama fırsatınız olduğu için çok şanslısınız bence, teşekkürler...

• Beğen
yaklaşık 15 gün kadar önce bi arkadaşımla boluya kadar otobüsle gidip ordan yedigöllere pedallamayı denedik. ancak o yayla kısmına çıkana kadar ancak dayanabildik. Çünkü dönüş otobüsümüz erkendi. bizde geri gelip kuruağacın içinden akan çeşmenin olduğu yere dönüp mangalamızı yapıp geri döndük.

Bidahaki gelişimizde mutlaka kamplı gideceğiz. Ancak sormak istediğim bir şey var. Turu tekbaşınıza gerçekleştirmişsiniz; doğrusu ben burda gerildim. Çünkü o ormanda yaban hayat cidden çok fazla. Ayı, yaban domuzu tilki vs. çok fazlaymış.

• Beğen
Tepkiler: murty
@aurora79

Deniz abi bu turu yapiyoruz ben boyle manzara gormedim gormemiz lazim hemen tur tarihi soyle cikalim :)

• Beğen
Tepkiler: aurora79
Hiç aklımda bu rota yoktu resimleriniz ne çok şey kaçırdığımı söyledi keşke konaklarında 1-2 fotografını koysaymışsınız çok teşekkürler

• Beğen
@ademdogan

Valla fotoğraf konusunda profesyonellikten bayağı bir uzağım sadece tatile giderken alırım makinayı:) Ama teşekkür ederim yorumun için, hoşuma gitti:)
Niye böyle bir tura çıktım? Çünkü Yedigöller ve Abant'a uzun zamandır gitmek istiyordum, daha önce hiç gitmemiştim. Doğayla daha bir içi içe olabilmek ve geçtiğim yerlerin tadını doyasıya çıkarabilmek ve arabayla yoluculuktansa bisikletle yolculuk yapmak çok daha keyif verdiği için böyle bir tura çıktım. Yolculuk boyunca ve dönünce inanılmaz bir keyif yaşadım. Yakın çevremi bu keyfi anlatamadım, hatta yalnız böyle birşey yaptığım için üzülen bile oldu:) ama eve döndüğümde ben çok mutluydum. Gerçi ille yalnız gideyim diye bir düşüncem yoktu, kısa sürede planlamış ve birilerini de bulamamıştım. Ama yalnızlığı da sevdiğim için yalnız olmak turdan keyif almamı bir nebze olsun bile engellemedi.

@aurora79

Yedigöllerde kalmak çok korkutucu olmuyor, orada bi jandarma kulübesi var ve gece mutlaka bir iki jandarma bulunuyor, ayrıca benim yakınımda kampa gelmiş bir kaç kişi daha vardı. Hayvanlara gelince sonuçta burası Afrika gibi vahşi hayvanların yaşadığı bir yer değil. Ayı, yaban domuzu ya da tilki hiç farketmez inanın bu hayvanlar sizi görse önce onlar kaçar, ama yine de hiç karşılaşmamak daha iyi tabi :)

• Beğen
Tepkiler: aurora79
@kayhan1907

(link)
Mudurnu
(link)
Mudurnu
(link)
Mudurnu
(link)
Göynük
(link)
Göynük
(link)
Göynük
(link)
Göynük
(link)
Göynük
(link)
Taraklı

Aslen ben göynüklüyüm gerçekten herkezın gidip görmesını şiddetle tavsiye ederim..ilerdeki zamanlarda mümkün olursa aynı turu beraber tekrarlamayı isterim :):)

Forumda yapılan en guzel gezılerdn bırı cok harıka kareler yakalamıssınız . ayaklarınıza saglık

Çok güzel yerleri gezip çok güzel pozlar yakalamışsınız ayaklarınıza sağlık

çok güzel bir gezi olmuş.eklediğin fotoları çok beğendim.paylaşım için teşekkürler.

Çok eski tarihli bir gezi ama şimdi okumak sanırım benim hatam. Forum tarihindeki en güzel gezilerden birisi olmuş bence. Ayaklarınıza sağlık.

doğanın tadını sonuna kadar çıkartmışsın yemyeşil bir gezi olmuş ayaklarına sağlık

Tebrik ederim, çok güzel bir tur olmuş.
Paylaşım, yazılar ve fotolar içinde gerçekten teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Yavuz.M
Geri