Scudo Sports

yarışı bitirme madalyası

serhat1923

Üye
Tepki
3
atletizmde genellikle uzun mesafe yol yarışlarında yarış sonunda bitiren her sporcuya madalya verilir.

triatlonda böyle bir uygulama var mı?

varsa hangi yarışlarda ?

Scudo
açıkçası ben işlk katıldığım zamanlarda (2004) her yarışın sonunda katılım madalyası vermekteydiler ama her sorunun başlıca nedeninde olduğu gibi federasyon son 2 yıldır 2 yaa 3 yarışta katılım madalyasıo vermeye başladı.ancak yeni yönetim ne yapar onu bilmiorum.

Valla çok iyi bir uygulama verselerdi acizene bitane de benim olabilirdi.:)

@TTF DİSİPLİN KURULU BSK
anı değilde bitirme madalyası desek daha daha doğru olacak ve katılanlara değil bitirenlere verilecek
saygılarımla

Doğru, önemli olan katılmaktır, bitirmek ise kaçıncı olunursa olunsun bir başarı sayılır. Ne de olsa kurallara uygun ve üst zaman sınırı içinde başlayıp bitirmek de başarı, en azından benim için.

@TTF DİSİPLİN KURULU BSK

Evet anı madlayası çok güzel bir fikir hatta bu anı madalyasını yurtdışındaki triatlonlarda kendileri örnek alıp bundan sonra finisher madalyası ya da bitirme madlayası yerine anı madalyası verebilirler.
Bu fikir kiminse çok genius biri.Bravo...
Madalyalar verilirken Çoskun Sabah'ta arka fondan Anılar şarkısını söylesin bence.Bu da benden olsun kendi fikrin gibi konuşursun toplantılarda.
Aramızda çaktırma

Geri