Scudo Sports

YARIŞCI olmak istiyorum AMA DİSİPLİN YOK yardım

Teknik kısımı için bisiklet üstündeki dengeni bulmaya çalış. Durduğun yerde frenler yarı basılı halde dengede kalma (track stand). Aynıda belli büyüklükteki engeller için önü çekme ve daha sonra arkayı çekme. Gevşek zeminde tecrübe , merdivenlerden inmek(ıslak merdivenler), yarım metre civarındaki yerden düşürme hareketini (drop off) öğren. Bunlar arazide sana çok yardımcı olacak. Teknik konusunda yardımcı olmaya çalıştım. :) :)

Scudo
Sorduğun sorunun cevabını kendin vermişsin zaten; "yarışçı olmak istiyorum ama disiplin yok, yardım"...
Disiplin olmadan ne olunabilir ki? Disiplin yoksa, asla ve asla yarışçı olamazsın. Lance ve Cavendish annelerinin karnından yarışçı olarak mı doğdular zannediyorsun? Google'da, bu adamların antrenmanları hakkında epey bi' bilgi var; merak ediyorsan, az biraz araştırmanı öneririm.

Tekrar alışkanlık, daha çok tekrar refleks olur.
Yarışçı olmak ve kazanmak istiyorsanız bisiklet sizin rafleksiniz olmalı. Bu da disiplin ve düzenli tekrarlar demektir.

Tapatalktan gonderdim Turkce karakter varsa "tepetaklak" olmus olabilir

@ihsan onur şener

eline sağlık dostum sağolasın ben 4 yıl trial yaptım sorun olmaz heralde :)

@berkay onaylıı

Valla o hareketler zemine göre zorluk derecesi değişiyor, yeri gelecek 2.5 yada 1.5 pedal atıp drop off yapman gerekcek. Hızına gore vitesi ayarlaman lazım o anda ağırlık arkaya gitmezse takla atman kaçınılmaz :D İşte bunları yapmak hep reflex tecrube. Trialde derecen neydi ? Taban hareketleri yapabiliyor muydun ? Bunny hop, endo, track stand felan?

ben trial diyorum sen taban hareketleri diyorsun :D hidrolik olmadığı için stopie gidemiyorum gerek de yok zaten ona nese konu o değil bana antreman bilgisi lazım teşekkürler yorumların için

Geri