Scudo Sports

Yarış Tarihleri (Akyaka/Çeşme)

Scudo
14 haziran da öss var genç lerin çoğu katılmıyacak o zaman bu yarışa ben dahil

@afg1

bunları özel günleri hep yazıp yolladım federasyona ama tek kaldım hep istedim ki benim hiç sıkıntım yok gerçek şu ki herkes sıkışınca farkına varıyor ama sadece kendisinin sıkıştığı kadarı görüyor biliyor mühim olan şıkışmadan başkaları içinde şavaşmak birşeyler isteyebilmek not: acaba orada öss sınavı gibi bir sınav olduğunu bilen varmı?
saygılarımla

Fırat Abi haklısın ama bende iletişim bolumunden mail attm federasyona öss var nlcak ide bakalım daha bi cevap gelmedi

@afg1
sadece sen değil bu konuyla ilgili olmayanların bile buna tepki göstermesi gerek ama bazıları : çıkar uğruna bunları kullnabilir ilk üçe girmek için böyle fırsat kollayan insanlar var az kişi gelirse sıralamada daha önde olmayı düşünüyorlar
saygılarımla

@mcaliskan23
bir açıklama yok ama benim tahminim %99 sprint olur diye düşünüyorum
saygılarımla

akyakaya nasıl gidiyorsunuz, bisikleti nasıl götürüyoırsunuz, özel araçla mı, otobüsle mi?

otobüsle gideriz biz...
ben bisikletimi çantasıyla taşıyorum....

2004 tü yanlış hatırlamıyorsam. Erdek teki uluslararası triathlon ile Öss aynı tarihe denk gelmişti. aynı sene şubatta milli takım kampı vardı. As başkana bunu belirttiğimizde "ACABA ÖSS TARİHİNİ 1 HAFTA İLERİ ALAMAZMIYIZ DEMİŞTİ" :D:D:D:D:D:D

Geçen sene de sanıyorum böyle birşey olmuştu sanki yarışı 1 hafta ertelemişlerdi.

• Beğen
Tepkiler: Oxsy
@TTF DİSİPLİN KURULU BSK

belki şu aralar vbirşeyler yapılmaya çalışılıyor gibi ,ancak yarış sezonu geçiyor haziranın 20 sinden sonra kaç yarış yapıcaz Türkiyede yaz iklimi belli nasıl olacak geçen yıl yarışanlar bilir zeytinlide ,izmirde öğlen 13:00 %110 nem gölgede 40 derece sıcakta yarış yapılıyor ,birisine birşey olacak hesabı bırakın adli olarak vicdanen nasıl verilir.Sadece yarış tarihi ve yerini planlamakla olmuyor ,hep turistik yerler ne kalmaya yer buluyorsunuz nede gitmeye, bu planlamaların çok daha uzun vadede yapılması gerekmezmi hemen bir öz eleştiri yapalım dışarıdan laf söylemek akıl vermek,ahkam kesmek en kolay iş doğru ama bir sözünüz vardı hepsi gönülden parasız yapıyorlar bu işleri ,iyi ya yani memurluk değil ,görev değil,zorla yapılmıyor,hiç kimsede zorla birilerini zorla oraya getirmiyor genel sekreter dışında e ozaman gönllü işte özverili çalışılır maazeret aranmaz bizi zorla yarıştıran yok ,gidiyoruz kendi kendimize eziyet edip üztüne para veriyoruz ama bağırmıyoruz ,adam derler yapma ozaman arkadaş ,seçim zamanı millet birbirini yedi buralara gelmek için onu için kimsenin hakkı olamaz biz parasız yapıyoruz diye sizcede öyle değilmi tekrar hatırlatıyorum ,hiç kimseden beklentin ,bir amacım bir çıkarım yok ,ama seçim öncesi her yerden tekliflerde geldi onuda söyliyeyim ,sadece yarışmak istiyorum
saygılarımla

@TTF DİSİPLİN KURULU BSK

Yazımı okudu iseniz olayın 2004 yılında gerçekleştiğini anlayabilirsiniz....

sayın üyeler: sadece bir bilgi, çokta önemli değil ama takip etmeyenlerle paylaşmak istedim,bu başlık altına açmamdaki amaçta uygun başlık yok ve devam etmiyecek bir konu için yeni başlık açarak kirliliğe neden olmamak. 2008 alanya gençler şampiyonu denis vasiliev Türkiyede tanınan sempatik ve çok iyi bir triahtlet bu yıl artık büyük kategoride ve ilk world cup japonya serisinde abisi ivan vasiliev in ardından 1.49.22 ile 3. oldu .
söylenecek söz yok darısı yıldızlardan yetişecek sporculara

Geri