Scudo Sports

Yarış gündemi

Scudo
Onu da yaptı :) UAE turuydu sanırım, J. Milan, T. Merlier falan varken ilk o açtı sprinti :D Deli oğlan
Mur de Huy'de de puncheurlerı hırpalıyor mu?

• Hahaha
Tepkiler: lrfan
Pogacar Kwaremont’ta KOM’u aldı geçenlerde bi 5 saniyeyle falan ama sonra aktiviteyi gizlemiş. 🤔 Biraz manipülatif bi sürüş kaydıydı tabi, yarış koşullarında benzer bi performans çıkarması zor bence van der Poel gibi bi makine varken.
ORaya ön tarafta tek yada birkaç kişi ile gelirse daha fazlasınuda yapabilir, MVP ile arada fark açmak için. Kalabalık gelirseler, heleki önünde birçok yarıçşı olursa çok zor yapar.
Mur de Huy'de de puncheurlerı hırpalıyor mu?
2019 ve 2020 de ilk 10 da bitirdi. 2022 de ilk 20 içinde. 2023'te kamçıladı herkesi.. 2024'te ise katılmadı. Bu sene 23 Nisanda belki çocuklar sevinsin diye agresif yarışmaz :koptum:

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Pogacar, all rounderlığın bokunu çıkarmış. Kısa ve net. Her masada da olunmaz ki kardeşim. Toplu sprintte, sprint felan da atıyor mu bu arkadaş, sprint trenleri arasında :ssrtcbya:
Toplu sayılmaz ama geçen Milan - Sanremo’da Ganna ve van der Poel’la sprint finişine gittiler, sprinti de ilk Pogacar açtı yanlış hatırlamıyorsam.

Toplu sayılmaz ama geçen Milan - Sanremo’da Ganna ve van der Poel’la sprint finişine gittiler, sprinti de ilk Pogacar açtı yanlış hatırlamıyorsam.
Yokuş çıkıyor
Zamana karşısı iyi
Klasikleri de alıyor.
Patlayıcı gücü de iyi
Baroudeurler gibi kaçıyor da
Adam yetenekli.

4 yıllık diploması da varsa benim cumhurbaşkanlığı adayım Pogacar

MVDP baktı marke pozisyonda değil, 300 metreden başladı sprinte. Pogi kötü yer tuttu ama yine de birebirde işi çok zor MVDP gibi cüssede biri ile

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Muabbeti döndü mü bilmiyorum ama geçen günlerde yarış tarihinde pek eşi benzeri görülmemiş bir 1v3 attı Neilson powless, Wout van Aert'ında bulunduğu takıma karşı.
10 km boyunca beraber sürdüler ve Neilsonu resmen 1.liğe taşıdılar. Pro bi takım nasıl böyle bi hata yapabiliyor anlamış değilim ama adama helal olsun hiç acımadı. Yarış sonunda kendisi bile şaşırdı.

• Beğen
Muabbeti döndü mü bilmiyorum ama geçen günlerde yarış tarihinde pek eşi benzeri görülmemiş bir 1v3 attı Neilson powless, Wout van Aert'ında bulunduğu takıma karşı.
10 km boyunca beraber sürdüler ve Neilsonu resmen 1.liğe taşıdılar. Pro bi takım nasıl böyle bi hata yapabiliyor anlamış değilim ama adama helal olsun hiç acımadı. Yarış sonunda kendisi bile şaşırdı.

Visma özgüveni yaktı takımı, WVA nasılsa birebirde sprinti alır dediler, sprinter olmayan Powless yedi Aert'ı :) Powless'i küçümsememek lazımdı, bacaklar sağlam kalmış.

Oysa taktik ataklarla 3'e 1 çok kolay lokma olarak yenirdi. WVA yarış kazansın diye diğer iki Visma'lı Benoot ve Jorgenson kaçıp gitmedi.

Okulda teknik taktik deri için güzel malzeme verdiler bana :D

Visma özgüveni yaktı takımı, WVA nasılsa birebirde sprinti alır dediler, sprinter olmayan Powless yedi Aert'ı :) Powless'i küçümsememek lazımdı, bacaklar sağlam kalmış.

Oysa taktik ataklarla 3'e 1 çok kolay lokma olarak yenirdi. WVA yarış kazansın diye diğer ikisi (Benoot ve Jorgenson) Visma'lı kaçıp gitmedi.

Aynen öyle 10 km boyunca bir kaç saldırıyla arkada bırakabilirlerdi 1 yada 2 kişiyi feda edip ama 4 kişi olayı sprinte taşıyıp fırsat vermek nedir ben de anlamadım.
WVA basın toplantısında kramp girdiğini söylemiş. :D Gruptaki diğer takım arkadaşının WVA ile ayrılıp önden gitmek istediğini ama ekiplerinin reddiğini söyleyen de vardı. Öyle olsa bile son kilometrede neden Nielsonu en arkada avantajlı pozisyonda bırakırsın ki. En öne yada 2.liğe geçirip grubu yavaşlatsalar yine alırlardı çok rahat bence.Tarihin en büyük sıvaması olabilir. Taktik maktik yok demişler resmen :D

Takım karışmış, bakalım yarın Ronde VV var, merakla bekleyeceğiz

2025 için şu ana kadar takım bazında Lidl Trek iyi gidiyor.
Remco kaza sonrası kayıplarda sanırım Nisan'ın 2. yarısı başlayacakmış tekrar.
Geçen haftaki WVA vakası, yarış sever olarak keyif verdi bana.
MVDP izlemek keyif veriyor, adamda bir "beast" havası var.
Yarınki yarış oldukça güzel geçecek bence.
Başka yerlerde de konuşulmuştur muhtemelen ama Netflix bu sene yayınlayacağı Tour de France 2024'ün hikayesi sonrası yeni sezonlara devam etmeyecekmiş.

Son düzenleme:
  • İnanılmaz
Tepkiler: MaRZoCHi

Oysa taktik ataklarla 3'e 1 çok kolay lokma olarak yenirdi. WVA yarış kazansın diye diğer iki Visma'lı Benoot ve Jorgenson kaçıp gitmedi.

WVA bütün suçlu benim dedi açıklamasında, sprinte gitmesini kendi istemiş normalde 10 sprint atsalar 9 tanesini alır. Kramp girmiş sprint atamamış WVA.

• Beğen
Tour of flanders başladı. Eurosport.

Pogacar ve bir arkadaşı, kenara park etmiş 2 tırın arasına girip, durdular ve pelotondan ayrıldılar. :kötü: İşemeye mi durdu yoksa hilesini mi aktive edemedi? :ssrtcbya:

Bu van Aert’la van der Poel’ün birlikte çalışamaması durumu nedir yav, ikisinin de birbirine güveni sıfır sanki :)

Son 5 km eklemesi; yani 4 tane beygir tam kafa rüzgarına karşı tek başına kaçan adamdan fark yiyor ya daha da bişey demiyorum.

Son düzenleme:
Abi bu pogacar nedir ya böyle, adam simülasyon gibi. Mvdp 2.ci demiştim ama 3.cülüğü zor aldı,

Pogacar'ın en iyi olduğu konu aslında, yokuşlar. Van der Poel, Pogacar'ın yanılmıyorsam 10 km kala rampadaki atağına cevap vermeye çalıştı ama arkasında çok uzun tutunamadı. Pogacar, yokuşta dizel bir motor gibi, torklu gidiyor. Düzlükte de zaten arayı çoktan açmış olduğu için, hangi zone'da sürüyor bilmiyorum ama stabil şekilde gitmeyi iyi beceriyor. Bu arada kadanslara bir bakmak lazım, yine, geçen seneki gibi diğerlerinden fazla kadansla çıkıyor gibiydi.

Burada enteresan olan, uzun kuvvet kolu uzadıkça uygulanacak kuvvet azalır. Pogacar'ın krankları kısa, demek ki güç fazla...

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Pogacar'ın en iyi olduğu konu aslında, yokuşlar. Van der Poel, Pogacar'ın yanılmıyorsam 10 km kala rampadaki atağına cevap vermeye çalıştı ama arkasında çok uzun tutunamadı. Pogacar, yokuşta dizel bir motor gibi, torklu gidiyor. Düzlükte de zaten arayı çoktan açmış olduğu için, hangi zone'da sürüyor bilmiyorum ama stabil şekilde gitmeyi iyi beceriyor. Bu arada kadanslara bir bakmak lazım, yine, geçen seneki gibi diğerlerinden fazla kadansla çıkıyor gibiydi.

Burada enteresan olan, uzun kuvvet kolu uzadıkça uygulanacak kuvvet azalır. Pogacar'ın krankları kısa, demek ki güç fazla...
Geçen yıl tour de France'dan sonra olimpiyatlar başlamıştı. Pogacar olimpiyatlara katılmayınca doping ile ilgili duyumlar yazılmıştı burada. Hakkına girmek istemiyorum ama sonsuz kuvvet gibi bişey yaptığı.

Geri