Yarış bisikleti hakkında yardım istiyorum

lordaxe

Üye
Tepki
2
merhabalar bir yarış bisikleti almayı düşünüyorum.ama ne almam gerektiğini ve nerden almam gerektiğini bilmiorum.

bilgilerim

boy : 1.90
kilo : 84
amaç : spor
yer : üs içi asfalt yolda

ne sıklıkla bineceğim: haftaiçi her gün
fiyat : 500- 1000 ytl

bianchi nin slr200 modeline netten bakabildim ama bi yorum yapamiyorum yardım ederseniz cok sevinirim.

Scudo

Bibendum

Forum Bağımlısı
Tepki
463

Merhaba arkadaşım dediğim gibi boyun 1.90 cm altında değilse alacağın yol bisikleti kadrosu 60 cm olmalı malesef Türkiyede yok özel sipariş getittirebilirsin.
Sana 58 cm hatta 56 cm kadro olur derler sakın kanma !......

shealien

Aktif Üye
Tepki
39
bibendum
1 sorum olacak
boyum 1 56- 1 58 filan bayanım 50 cm yol kadrosu kullanmaktayım ve genelde uzun mesafelerden sonra boynumda ve sırtımda agrılar oluyor
simdi yeni 1 kadro almayı dusunuyorum
46 veya 44 getirtecegim ama anladıgım kadarıyla bacakların uzun olması ve kısa govdeli olmakta kadro boyunu ssecmekte onem tasıyormus bu konuda bir bilginiz varmı aceba

tayfur

Forum Bağımlısı
Tepki
1.026
boyunuz 1,55 1,60 arası ise 46 cm almanız gerekir ama tabii bacak boyu da önemli

shealien

Aktif Üye
Tepki
39
aslında tekrar ölçtüm boyumu 153 mus :((
ammada kısayım
bacak boyum uzun onuda olctuk 74cm civarında

shealien

Aktif Üye
Tepki
39
bunun bir hesabı varmı?
nasıl hesaplanıyor kadro boyu?
cok merak ettim

shealien

Aktif Üye
Tepki
39
bu arada lordaxe
sana tavsiyem kadron agır bir kadro olsada komponentlerini tek bir markanın modeli seklinde al
mesela shimano 105 alırsan parcalar birbirine daha uyumlu calısır.
sonucta yol bisikleti belli hızların üstüne cıkılıyo ve komponentlerin uyumu onemli bence
ikinci el kadro alacaksan carpılmısmı ona bakabilirsin en iyisi binerek almak

• Beğen
Tepkiler: tayfur

lordaxe

Üye
Tepki
2
sağolasın shealien
bana sunada drag master sorayı tavsiye ediyolar her an alabilirim bu bisikleti bu bisiklet hakkında bilgisi olan varsa bana yardım ederse sevinirim yoksa iki üç gün içinde alcam

shealien

Aktif Üye
Tepki
39
bence ilk defa bisiklet alıyorsan ve yeni baslıyorsan ve yarıs amaclı kullanmayacaksan sora idare edrer. bisikletin markasınında cok bir onemi kalmıyo bu asamada emin degilim ama bu kadroların cogu uzak dogu uretim sen en iyisi kadronun boyu sana uygunmu ona onem ver nede olsa cok buyuk paralar veriyorsun ve uzun zaman degistirme sansın olmayabilir

murat856

Üye
Tepki
8
bianchinin kadrosu standart ve 54cm.yani 165-175cm için uygun olur...
Cannondale in büyük kadroları mecvut.R700 e bi bakın deltadan falan.ama fiyatı maalesef yüksek.2750ytl civarı ama üzerindeki malzemede kaliteli 105