Scudo Sports

Yarın yurtdışından Rockrider XC Pro Factory almaya gidiyorum.

ant1085w

Üye
Tepki
1
İsim
Özgür B.
Bisiklet
b'Twin
Merhabalar,
Uzun zamandır takip ettiğim bu bisiklet seri sonu indiriminde. Yarın çıkacağım yurtdışı seyahatimden dönüşte alarak gelmeyi düşünüyorum.
İndirim ocak ayında başladı. Şu an tüm avrupada neredeyse tükendi. Ben bir mağazada adıma ayırtmıştım. Bir aksilik olmazsa alacağım. Yurtdışı seyahatimi sırf bu bisiklet için planladım.
2013 başında fiyatı 4500 euro olarak satışa çıkmıştı. Sonra uzun bir süre 3150 euro etiket fiyatıyla satıldı.
Ocak ayında 2000 euro seviyelerine indi.

Ne dersiniz ben mi çok gaza geldim, yoksa gerçekten bu fiyata bu donanım bulunmaz mı?
Değerli görüşlerinizi bekliyorum.

bike.jpg

10253840_10152034084831196_2600498909484297287_n.jpg 1536425_10152034084821196_8308941081481474823_n.jpg 10277338_10152034084916196_735018683428896569_n.jpg 10257737_10152034084966196_1445937439003204084_n.jpg

Pro-Factory.jpg qx4aox.jpg mtb-rockrider-xc-pro-factory4.jpg

(link)

SPECIFICATIONS
Front
8.4 kg
M/L/XL
UD Carbon / orange
FRAME
New 2nd generation high modulus carbon frame, 1.218 kg in size M. This carbon frame has a compact rear frame triangle. The sloping geometry provides more control for technical passages. The integrated headset provides increased rigidity in the steering socket, and therefore more control. This frame applies the latest standards: Pressfit 92 box, low direct mount for the front derailleur, cone-shaped steerer tube and post mount fitted rear brake.
SUSPENSION
New DT SWISS - XRC 100 mm fork.
ABS system: The pressure in the positive and negative chambers are adjusted to the weight of the pilot by a single valve
Remote control allows the suspension to be adjusted from the handlebar.
The single shot: two riding positions (open mode and riding), adjustable rebound.
ACCESSORIES
/
EQUIPMENT
/
DRIVETRAIN
Full SRAM XX drivetrain,.
BOTTOM BRACKET / CASSETTE
28 X42 SRAM XX bottom bracket
11 X 36 SRAM XX Cassette
BRAKES
New Magura MT8 Brakes:
Carbolay ® lever and a master cylinder made entirely of Carbotecture ® carbon, created thanks to the innovative Carboflow ® process.
HANDLEBAR / STEM / STEERING
New truvativ T30 carbon handlebar, truvativ T40 alu stem, VP HEADSET
WHEELS
New RISE 60 wheels, 1330g per pair.
The freewheel is made of three triple-notch pawls and 54 tooth cogging. This special mechanism offers rapid engagement of 6.7°. The wheels are tubeless compatible using the No Tube rubber kit (kit supplied with bike)
TYRES
Michelin Wild race'r Ultimate (tubeless ready).
SADDLE / SEAT POST
Truvativ T 40 Carbon seat post, Prologo X10 rail carbon saddle
PEDALS
Shimano M 520
WEIGHT
8 kg 400 in size M without pedals in Tubeless Ready version
Supplied with inner tube (for transport and storage) and Tubeless conversion kit.
LOW WEIGHT / LIGHTWEIGHT
Carbon high module frame. 1210 g for size M.
CUSHIONING
DT Swiss XRC 100 mm with ultra-light handlebar lockout, 1265 g
ACCURACY / PRECISION
Full SRAM XX drivetrain, new SRAM XX grip shifters
BRAKE CONTROL
New Magura MT8 Brakes
ANATOMIC DESIGN
Sizes available: M (165-175 cm) L (175-185cm) XL (185-200cm)

• Beğen
Tepkiler: aeneskral
Scudo
Benim dayım polonyada kullanıyor çok memnun fakat L kadro boyunu analog kantarda tarttık ağırlığı 10 Kilo 823 gram

Dostum sen tam bir çılgınsın!! Yow yow!!1!

Maşayı ters mi takmışlar yoksa ben mi çok cahilim?

meblağa yüksek. iyi düşünüp karar vermek lazım. zira sonradan pişmanlık hem cep hem can yakar :)

Donanım çok iyi, ağırlık gerçekse, fiyat da 2000 euro civarındaysa inanılmaz bir fırsat diyebilirim.

@Yusuf Yılmazvural
Estafirullah :D Onun tasarimi öyle :)

Çok iyi fiyat, kaçırma tabii ki. Deli gibi tırmanır bu alet.

Fit bir bisiklet. Kendini düşündürttürüyor. Hayal tabiki :)

Hacı abi bu nasıl bir makina yav aşık oldum resmen sana murat kekilliden seni çılgın parçasını armağan etmek istiyorum...

• Beğen
Tepkiler: pilot
donanımların fiyatlarına baktım tek tek
2000€ bu bisiklet için çok çok uygun fiyat
insan bu fiyatları görünce türkiyeden bisiklet alası gelmiyor

@Yusuf Yılmazvural
Bencede ters takmislar, ama alirken kesin düzeltirler.:)

@Efe Cycler öyle tasarimmi olur?:)

• Beğen
Tepkiler: Efe Cycler
Dağ bisikletine bu kadar para verip nerede bineceksiniz? Istanbul'da binecekseniz yazık olur. Bu kadar paranız varsa yol bisikleti alın bari faydasını görürsünüz.

Gerçekten heyecanlanmakta haklıymışım diyebiliriz o zaman değil mi?
Gidiş tarihime kadar kalmayacak diye ödüm kopuyordu. Her gün online stok kontrolü yapıyordum. Sonuç olarak ha deyince çıkamıyoruz ki avrupaya. Schengen başvuru süreci çok sıkıntılı ve stresli geçti. Neyse ki bu süreçte bir mağazayı ısrarlarımla ikna edebildim bana bisikleti ayırmaları için. Bakalım mutlu sona erişebilecek miyim?
Görüş bildiren tüm arkadaşlara teşekkürler :)

Naptınız aldınız mı bisikleti sorunsuz merak ettim?

Merhaba ben Rockrider 500 kullanıcısıyım, çok çok memnunum, ama bu aleti düşünemiyorum bile.

çok merak ettim aldınızmı???:ssrtcbya:

@Onur Ali İmren

Tersi yanlış anladın sanırım, maşanın normalde önünde olan Brace (ya da Arch, yabancı sitelerde öyle denmiş) kısmından bahsediyor. Şahsen ben de merak ediyorum neden öyle takıldığını :)

EDİT: Şu kısım:

http://keyassets.timeincuk.net/inspirewp/live/wp-content/uploads/sites/11/2013/08/IMG_068733.jpg

Geri