Scudo Sports

Yarın gidip alacağım ama hala karar veremedim.

hasancanerdogan

Aktif Üye
Tepki
27
İsim
Rize
Bisiklet
b'Twin
ARKADAŞLAR YARIN GİDİP ALMAYI DUSUNUYORUM BUGUNDE SARACHANEYI FALAN IYICENE GEZDIM FIYATLARI OGRENDIM FAKAT HALA SECEMEDİM YARDIM EDERSENIZ SEVINIRIM SECENEKLER SUNLAR :

GEOTECH FUN 26 V FIYATINI BILMIYORUM

SALCANO NG 650 HD 29 " 850 TL

CARRARO FORCE 320 HD 26 " 800 TL

ROCKRIDER 340 (5.1) 26 " V 600 TL

ÜMİT MAGNETİC 26 " V 500 TL

F/P OLARAK EN IYISI HANGISIYSE ONU ALMAK ISTIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM

Scudo
@Oğuzhan Y. mekanık dısk frenı pek onermedıklerı ıcın bunu koymadım yoksa gıdıp 3-4 defa denemıstım ama dedıgım gıbı md den cok korkuttular benı

850 tlye çıkmışken bence salcano astro al

Alt seviyede hidrolik disk fren için 100-200 tl vermek çok mantıklı değil.
Rockrider tercih edilebilir.

Hidrolisk disk markalarını iyi araştır, şekil yapayım derken ömür boyu kendine eziyet etme derim.

@Safa Arslaner yani kotu bır hd ılede mı cok ugrasırım dıyosunuz zaten md hıc bakmıyorum ama hd de kararsızım

Bende ümit magnetic 28 " var şehir bisikleti v fren çok memnunum tavsiye ederim

@jogabonito83 saraçhanede baktım bisiklete benimde hoşuma gitti güzelde fiyat aldım fakat sanırım ümit olması benı caydırdı

ben astro kullanıyorum hidrolik disk 9 aydır daha hiçbir sorun olmadı,sadece balataları değişti bikere okadar .o fiyata alabildiğin en iyi bisiklet o olur,pişman olmazsında

abimekanik diskin kötü yanı neymiş ki?

@QuizzicalHuman forumda bunun hakkında birçok konu var çalısma prensibi v ile aynı ve agırlıgından dolayı tercıh edılmıyor dıye dusunuyorum

teşekkürler neyse konuyu saptırmayalım :D

@kamyoncu
İlk başta bende önyargılıydım ama sorunsuz güzel bisikletimage.jpg

Ümit pişmanlıktır 13-14 yaşımdayken kullanıyordum sorunu bitmiyordu. :D
NG650 veya Carraro almanı öneririm.

@kamyoncu
Aynen tourney set var

@celalanak konunuzu okudum bu 5.2 sanırım bısıkletınız guzel ama md olması brni caydırabılır :D

Geri