Scudo Sports

Yarın balığa gidiyorum :)

Scudo
Tutabilirsek hocam inşallah :)

Tebrik ederim gercekten cok guzel birsey olucak. Hem bisiklet surup hemde balik tutucaksiniz bol sans :)

@onurdemir balığa nereye gidiyorsun? hangi balığa olta atacaksın... biraz hastasıyım da :koptum: bereketli olsun, rastgele şimdiden :):)

@supersonıc
teşekkür ederim büyük haz alıyorum iki sporu birleştirdim :)

@Kefter
bolu Gölköy e gideceğim levrek tutmayı deneyecem malum sazan daha yasak bakalım şansımız ve solucan bulabilirsek :)

ıssız bir ırmak ya da göl kenarında balık tutarken aklınızdan geçenleri ve hissettiklerinizi öğrenmek isteriz:) yoksa ötesi malum şimdiden rastgele afiyet ola: )

Haydi rastgele. Kolay gelsin iyi yolculuklar.

• Beğen
Tepkiler: onurdemir
Yarın resimlerle buradayım yine :)

Yükün arasında şemsiye var yalnız. O ilginç geldi bana, "outdoor"cuların pek kullanmadığı bir nesne o :)
Bir de kamış yok malzemelerin arasında, onu en son ekleyeceksin sanırım

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Burada havalar bozuk biraz islanmamasi gereken eşyalar için aldım kamış ta siyah saklama çantasında :)şemsiyenin altında

Evet bugün balığa gittim;

Sabah yataktan çıkamadım için saat 13.00 da yola çıktım.Bisikletimde fazladan 30 kg civarında ağırlık vardı.Yanıma akşam üstü yiyeceğim nevalemide aldım balıklar içinde lezzetli solucanlar tabi :).Bolu Gölköy evime 20 km civarında,ve sürekli yokuş çıkmak zorundasın malum göl yukarda kalıyor. 20150531_141347.jpg

Balık tutamadım belki ama amacıma ulaştım yeni insanlar tanıdım.Göl kenarında küçük de olsa piknik yaptım.Tuttuğum küçük balıkları geriye bırakmanın mutluluğunu yaşadım.Bisikletimi rüzgar nedeniyle göle düşürdüm :) (Selemde ufak bir yırtık,arka ve ön lambalar plastik yerlerinden kırılması ufak cizikler) herşeye rağmen çok güzeldi.

20150531_165141.jpg

Orda tanıştığım balıkçı abi bisikletimi dönerken :)

@Umut K.

@Lenora Nora

@supersonıc

@Enes.Şahbaz

@Kefter

@yakubi

@Caner Güngör

@onurdemir

@ratm

@onurdemir

@ahmet21

@onurdemir20150531_141328.jpg

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç. ve gok
Bizde öyleyiz. Ankara / Ayaş'a gidiyoruz balık tutamasak bile etler vs. güzelce yemeğimizi yiyip oksijeni çekip dönüyoruz. Önemli olan balık tutmak değil tabiikide. Kendinize iyi bakın :)

Geri