Kron´da bir bak derim. Kronda ömür boyu kadro garantisi var. 140 kg olsam Kron alırdım. Bunların arasından ise Whistle 1163V daha saglam sanırım. Ama dedigim gibi Kron bak. Kron XC 500 olabilir. Bütceyi biraz zorlarsan XC 1000 de bakabilirsin.
XC-1000 veya 500 ü al kadro çatlamaz bence ama çatlarsa bile hemen değişim sözkonusu. Ben size kilo vermenizi sonra istediğiniz Bisikleti almanızı tavsiye ederim. Hem o zamana kadar bütçenizde artabilir daha iyi modellere yönelebilirsiniz. Günde başlarda 2-3 sonra 5 sonra 10 km koşmayı deneyin. Hem Bisiklet için gerekli olan ön hazırlığı yapmış hamlığınızı atmış ve istediğiniz kiloya dönmüş olursunuz. Tabi bunun yanında gıda diyeti yapmanızda gerekiyor. Sağlıcakla kalın.
evet zaten amacım o ancak koşu beni sarmıyor 5 senedir gazide amerikan futbolu oynuyorum boks falanda yaptım ama yine de bisiklet istiyorum yazda geldi fıldır fıldır gez hesabı alınca kilo vereceğim için içime sinen bişey olmasını istiyorum
whistle biraz ağırdır ama sağlamdır
ben whistle almanı öneririm
140 kg birisi için 1164 ün mekanik frenleri güçsüz kalır o yüzden bence en iyi seçim 1163V olur
bende whistle 1163v almayi planliyorum, agirlik olarak diger modellere gore biraz fazla, oda kadrosundan kaynaklaniyor sanirim. Bence cok şık bir bisiklet Diger actigim (acmaya calistigim) konuda kafama takilan bikac hususu sordum bakalim cevaplar ne yonde olacak.
Herseyden once icinize sinmesine dikkat edin.