Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

yardımmm :((

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

melek

Üye
Tepki
0
arkadaşlar benim bilgisayrıma bir tanesi bana ait olmak üzere tam 3 kere ard arda format atıldı :( ama şu anda pc'm çok yavaşladı,msnde göz kırpmalarını falan kaldırmıyor,kitleniyor her seferinde reset atmak zorunda kalıyorum.video kameram var web cam'dan ayrı,onun pc de bir programı var,kaydettiğin şeyleri pcden izleyebiliosun.izleme sırasında sorun çıkartıyor...ses-görüntü kesik kesik...bir de tamirciye gitti güya ama :( msnde olsun siteye mesaj atarken olsun yazdıklarımı göremiyorum,ben kelimeyi tamamlıyorum neredeyse yazıklarım sonradan geliyor:( pcme format atmamın nedeni 150 tane trojan girmiş olmasıydı,ama şu an pc'mde bişi olmaması lazım p4 kullanıorum bi de ben ya :( yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
;)

Scudo
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=2282

bu linkte bilgisayarını %20 hızlı çalıştırma imkanı var.

Bilgisayarına Ad-Aware SE programını yükle(internetten rahatlıkla indirebilirsin) bilgisayarına giren solucanlarını silebilirsin.

Bilgisayarın yavaşlama nedeni bazı programlar vardır yüklediğinde bilgisayarın bunları kaldırmaz(p4 olsa bile_Canlı örneği benim)

Belkide kullandığın anti virüs programından olabilir bunlarda bilgisayarı yavaşlatabiliyor.

Öncelikle hüseyin sak arkadaşımızın linkini verdiği konuda sadece ağ bağlantısının %20 kotalanmış kısmını serbest bırakma ile ilgili. Yani bu sadece internet bağlantısı ile ilgili. Kaldı ki bunun da etkisi %20 olmuyor malesef.

Gelelim sizin sorunuza yani sağlam bir bilgisayarcının bakması lazım. Sıfırdan adam gibi windows kurup, anakart driverları, ide drıverları, ekran kartı v.s. diğer tüm sürücüler dikkatle kurulması lazım ve her adımda hız denemesi yapılması lazım...

Bahsettiğin gibi yazdıkların bile arkadan geliyorsa çok ciddi bir sorun var. Yani bildiğin p3 1000 mhz işlemcili, 256 mb ram bilgisayar bile windows xp, msn v.s. sorunsuz çalıştıracak güçte. sen p4 olduğunu söylüyorsun :eek: ciddi bir sorun var, yazılımsal ya da donanımsal. Virüs, trojen, diğer programlar, ayarlar, sürücüler herşey olabilir. Hatta antivirüs programından bile olabilir....

Eskişehir'deysen gelip halledeyim diyecem ama neredesin bilmiyorum

Bence en sağlam bilgisayarcıyı bulman lazım. Sabırlı adım adım bir test gerekiyor sorunun tespiti için...

bakılmadan bişey söylenemez.ancak:trojan cok çeşitli bir virüstür ve bazıları format atsanız dahi silinmez.hard diskinize yapışır.sizin pc nizin sorunu galiba mrr-dgg devrelerindeki alt gecişlerde.bu cpu kullanımınızı artırıyor ve doğal olarak sistemi kitliyor.pc nizde kalıcı bir hasar oluşmuş gibi.servisine doğrudan ivedilikle başvurmalısınız.ve virüslerle yaşamaya alışmalısınız:)
saygılarımla

Konu eski ama eksik bilgi verilmiş.

Format atıp windows kurulduktan sonra hızı normal mi?

Peki bilgisayar güvenli kipte düzgün çalışıyor mu?

Neyse konu tarih olmuş zaten :)

birde fdisk atarak hdd yi önce raw"a düşür sonradan bölümleri olustur ve systmi yenı olusturduğun bölümler üzerine kurmayı dene

format attıktan sonra yıne yawassa cpu yu kontrol et bı onda soun olabılır lkd yınede olmuyosa sevıse gotur nese zaten konu tarıh olmuş.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri