yardımmm lütfen

Tepki
1
selam arkadaşlar yarışlarada katılabileceğim bi bayanın rahatlıkla kullanabileceği uygun fiyata 21 inç bisiklet arıyorum(bu inç konusundada emin değilim gerçi mekanik bilhim pek yok)tavsiyelerınızi beklıyorum teşekkür ederim

Scudo

MUSTAFA ŞAHAN

Forum Bağımlısı
Tepki
51
selam ben Mustafa. Mesajınızı okudum. Ancak ne tür bir bisiklet istediğinizi belirtmemişsiniz. Örneğin; yol bisikleti (ince teker 28 ), MTB (dağ bisikleti 26). bu iki bisiklet türü ile yarışlara katılabilirsiniz.

BF Okuru

Üye
Tepki
46
atlastancepkenli 'ye artı olarak, kadro boyu ,kendi boyunuzla orantılı olmalıdır,21inch,1 90 ve daha uzun boylular için uygun olur.sizin boyunuz kaç?

Tepki
1
ozaman tamamen hata yapmışım,boyum 1.60 ve dağ bisikleti istiyorum ,çok teşekkür ederım arkladaslar sımdıden

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Tepki
6
14-15" lik bir kadroya ihtiyacınız var öncelikle. Bu kim markalarda S, kimi markalarda XS bedene denk geliyor. Yarış için düşündüğünüze göre 11 kg'ın altında bir bisiklet seçmeniz faydanıza olacaktır ancak bütçeniz için pek faydalı olmayacaktır :).
Ne kadar bütçe belirlediğinizi söylerseniz belki daha rahat yardımcı olabiliriz.