Scudo Sports

Yardımınızla yol bisikletine geçiş yapabilirim.

Tepki
5
Bisiklet
Salcano
Degerli forum uyeleri bugun sahibinden de dolasirken bu kadroyu buldum fiyati bana uygun geldi acaba sizce nasildir fiyat iyi midir bunun uzerine 500 tl daha masrafla giris seviyesi bir yol bisikleti yapilabilir mi? Degerli yorumlarinizi bekliyorum. (Kadro fiyatlarini tam bilmedigim icin sordum)
(link)

199734374hax.jpg

Scudo
@Buğra Otaklı

İlanı ben mi göremiyorum yoksa kaldırılmış mı?

@Caner Kaya
Linki yanlis atmisim herhalde fiyati 285 tl bu arada ben linki duzelteyim.

fena değil derim ben dostum ama yakından görüp incelemende fayda var. sanırım forumda kayıtlı birisi satıyor bunu, sanki forumdaki ikinci el kısmında da görmüştüm.

@sarper tuncer
Forum da bakmadım ama yarın gidip görebilirim dikkat etmem gereken neler var o gözle bakayım :).

kadroda hasar var mı bak önce sonrada boyanmış yerlere falan -göz at eğer varsa- karbon maşa demiş o yüzden maşaya daha bir dikkatli bak çünkü karbon malzeme hasarlı ise sorun olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Buğra Otaklı
Bisiklet kadro ve masada hicbir skinti yok bende bizzat gordum. Ve masasinida yeni sifir olarak almisti. Sattigi rakam cok komik bir rakam ondan ucuzunu biraz zor bulursun derim. Kadro boyu uysaydi bana kacirmazdim.

Ürün de hiç bir sorun yok, gözü kapalı satın alabilirsin. Maşası da daha yeni sıfır olarak aldı arkadaşım. Fiyatının bu kadar ucuz olmasının kişisel sebepleri var, ucuz olmasından bir sorun olduğu aklına gelmesin. Ayrıca herhangi boyanmış bölge vs yok zaten kadroda, maşa da ise çizik bulamazsın

Evet kadroyu bende biliyorum. Arkadaşın kendi kullandığı kadro. Fiyatın uygun olmasından kaynaklı ister istemez herkesin aklına takılıyor sorunu olup olmayışı ama kırık vuruk çatlak vs herhangi bir sorun yok. Kadro nun ilanı forum da 2 el bölümünde de var. Satmakta olduğu farklı ürünlerde var. İlanlarını incelerseniz KAPATIYORUZ indirimleri modunda olduğunu anlarsınız zaten :) Eğer gelip görebilme imkanınızda varsa zaten içinize sinerek alabilirsiniz. 500 tl ekleyerekte toplarsınız 1000 tl ekleyerek te alacağınız malzemelere bağlı olarak. Max 1000 tl ye 9 lu sistem sora setli r500 gibi bir jant seti olan bir bisiklet olarak ayağa kalkar. Başlangıç içinde gayet iyi olur. Eğer gelip alabilme imkanınız varsa kaçırmayın derim.

Geri