Yardımınıza İhtiyacım Var...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

M.Ergun GÖZET

Forum Demirbaşı
Tepki
688
Bisiklet
Fuji
Değerli arkadaşlar; Avukat bir arkadaşım da bisiklete başlamak istiyor. Ama kendisi biraz kilolu. "Bana göre bisiklet yoktur" diye ümitsizliğe kapılıyor. Bense bisikletforumda sizlerden fikir alabileceğimi düşündüm.
Arkadaşımın boyu 1,70- Kilosu 127- Yaşı 41
Ona göre bisiklet bulabilir miyim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Bisiklet ailemize bir kişi daha kazandıralım...

Scudo

boreas

Forum Demirbaşı
Tepki
159
öncelikle merhaba ergun abicim
ümitsizliğe kapılmak olmaz hemen. herşeyin bir çözümü vardır. 17inch kadro boyu uygun olacaktır. keşke ayrılan bütçeyide belirtseydin.:rolleyes:
aklıma gelen iki model corratec x-vert expert yada kron xc 4000 uygun olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: M.Ergun GÖZET

BF Okuru

Üye
Tepki
46
@Selim Çamergün abicim sen onu yarışa getireceksin. görecek kilolu nasıl olurmuş. 190kiloluk adam yarışıyor yavvv. söyle hiç dert etmesin. hem bisiklete düzenli binsin 1yılda filinta gibi adam olur:p hem her kilolu insan spor yapmasa dünyada zayif insan kalmazdı...

• Beğen

boreas

Forum Demirbaşı
Tepki
159
@betmo
kimmiş bu 190kilo ile yarışan çok merak ettim :D biraz fazla atmışsın
hangi model bisiklet almalıyız diye sormuş nasıl zayıflayacağını sormamış ayrıca. akıl vermeye çalıştığın adam senin deden yaşında...

BF Okuru

Üye
Tepki
46
@boreas sen Hiç yarıştınmı abicim? yarışmadıysan konuşma! gördüm kiyazdım dimi? isim vermek istemiyorum ok? Akıl verdiğimde yok yardım istemiz bizde etmeye çalışıyoruz. Ama sen sağdece tartışma ortamı yaratmaktan başka hiçbişi yapmıyorsun. öyle ona buna laf söyleyecene biraz yardım etmeye çalış ok? vede bence full suspansiyonlu birşey düşünmeli...

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram

Murat CER

Forum Bağımlısı
Tepki
1.132
konu başlığı haricindeki mesajları taşımak zorunda bırakmayın arkadaşlar...

konu kilolu kullanıcı için hangi bisikletin uygun olacağı...bunu göz önüne alarak cevaplarınız yazın..

t-genc

Forum Bağımlısı
Tepki
430
herkes bisiklet kullanabilir ancak arkadaşa sağlam bişey lazım.trek 4500D işini görecektir 17 inch kadro olanı tabi

• Beğen

boreas

Forum Demirbaşı
Tepki
159
@betmo

kimmiş bu 190kg ile yarışan? isim veremezsin tabiki böle biri yok o yüzden... hiç yarışmadım ama 190kg lık bir adamın yarışabileceğini düşünmüyorum. imkansız bişey bu zaten.
14 yaşındasın birde forumu ticaret ortamı olarak kullanmaya çalışıyorsun. benim tepkim sen ve senin gibilerine. tartışma ortamı yaratmaktan neden hoşlanayım. ondan alıp buna satmaya çalışıyosun. çok yakında banlanacaksın böyle giderse. :boese157:

BF Okuru

Üye
Tepki
46
@boreas
he he öyle yarışa gelmeyen adam hala atıyosun diyo ya... özel mesaj atıyım sana isim kimmiş diilmiş orda gör böyle forumda olmaz. hem bi aralar 14yaşındaki çocuktan kadro alcaktın hatırlıyosan vede nekadar çok yalan söylediğini nekdar çok salladığını forumda yaynlıyım istersen? senden böyleyse bizdende böyle... vede malzemeleri eskişehire gel ve gör takımın alış satış işlerini ben ustlendim takımda baya bir kalabalik olduğu için çok malzeme oluyor. Bunun açıklaması bukadar böyle atmasyonla olmaz bu işler. gel gör. sana tek sözüm bu!!! vede kanıtlamıcağın bişiyi ortaya atma;) hadi iyi tartışmalar Çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özürdilerim...

t-genc

Forum Bağımlısı
Tepki
430
tempoyu arttıracak bir olay yok.betmo arkadaşımız sadece herkesin bisiklet kullanabileceğini söylemeye çalışmış.söyledikleride sadece öneri ve forumu ticaret ortamı olarak kullanmak istediğini düşünmüyorum yaklaşık benim yaşlarımda ve böyle birşey düşünmez.bana maydanoz diyeceksenizde sadece kavga ve tartışma cıkmasını itemiyorum.olay sürerse banlanabilirsiniz,ondan.her iki tarafta haklı kendi çapında

• Beğen
Tepkiler: sare ve BF Okuru

boreas

Forum Demirbaşı
Tepki
159
evet foruma ilk üye olduğumda hiçbirşey bilmiyordum ve konu açtım bisiklet almak istiyorum diye. 14yaşında olduğunu sonradan öğrendiğim biri tarafından kandırılıyodum. ayrıca nev ,betmo, ncok aynı kişi farklı nickler alıp foruma üye oluyor. ve bu konuda bilgisi olmayan insanları kandırmaya çalışıyor. benim çabam haksızlığa uğrayacak insanların bu hataya düşmesini engellemeye çalışmak.
yetkili arkadaşlar bunu engellemeli

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram

BF Okuru

Üye
Tepki
46
@boreas
yöneticilerin ip nolarına bakmasını talep ediyorum!! vede nock nev ve betmo aynı olmadığı kanıtlanırsa boreas ın banlanmasını istiyorum. SÖZÜ YÖNETİCİLERE VE YETKİLİ KİŞİLERE DEVREDİYORUM. teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: sare
T

Tuğrul

Misafir
Oldu olacak yöneticiliği de size verelimde tam olsun.:boese157:
Bu tip konuşmaların özelden yapılması lazım.Biz herşeyin farkındayız.:boese157:

Nev ile Ncok aynı kişiler zaten.Burayı tartışma alanına çevirmeyin.:boese157:
Soruyu soran arkadaş yanıtını almıştır zaten.Konu kilitli.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.