mustafa.d
Aktif Üye
- Tepki
- 15
- Bisiklet
- b'Twin
iyi günler benim bisikletim bu (link)
almayı düşüdüğüm maşa bu özellikleri var Hafif Manitou Marvel Pro 100mm 9QR 26"havalı maşa
Sıfır gibidir. 2 3 defa kullanılan bisikletten sökülmüştür.hava sibop vanası bile açılmamıştır.bisikletin kadrosu satıldığı için.İhtiyaç fazlası durumuna düşmüştür.
Fiyat gayet makuldür. Maşa oldukça hafiftir.
Havalı İso air sisteme sahiptir.
Gidondan kilitleme aparatıyla verilecektir.
Yeni nesil konik yapıdadır ve tapered sistemine sahiptir. (ürünü alırken kadroya uyup uymadığına dikkat edin)
Şaft yatağını 16.5 cm ölçtüm.
Kullanma kılavuzlarıyla beraber verilecektir.
Gidon sabitleme. Konik eksen 1 1/8" Alüminyum 1.5" Taper
ISO AIR sistemi.
9 mm göbek.
Ağırlık 1 kg 589
hangi özellikleri dikkate alarak benim bisikletime uyup uymadığını öğrene bilirim diğer konulara baktım çok fazla teknik terim girince işin içine hiçbir şey anlamadım acaba yardımcı olurmusunuz
almayı düşüdüğüm maşa bu özellikleri var Hafif Manitou Marvel Pro 100mm 9QR 26"havalı maşa
Sıfır gibidir. 2 3 defa kullanılan bisikletten sökülmüştür.hava sibop vanası bile açılmamıştır.bisikletin kadrosu satıldığı için.İhtiyaç fazlası durumuna düşmüştür.
Fiyat gayet makuldür. Maşa oldukça hafiftir.
Havalı İso air sisteme sahiptir.
Gidondan kilitleme aparatıyla verilecektir.
Yeni nesil konik yapıdadır ve tapered sistemine sahiptir. (ürünü alırken kadroya uyup uymadığına dikkat edin)
Şaft yatağını 16.5 cm ölçtüm.
Kullanma kılavuzlarıyla beraber verilecektir.
Gidon sabitleme. Konik eksen 1 1/8" Alüminyum 1.5" Taper
ISO AIR sistemi.
9 mm göbek.
Ağırlık 1 kg 589
hangi özellikleri dikkate alarak benim bisikletime uyup uymadığını öğrene bilirim diğer konulara baktım çok fazla teknik terim girince işin içine hiçbir şey anlamadım acaba yardımcı olurmusunuz