Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

yardımcı olabilir misiniz

semrta

Forum Bağımlısı
Tepki
472
merhaba..
haftasonu marmaracık koyuna bisikletle gitmek gibi bir planımız var..
bildiğim kadarıyla sarıyer i geçtikten sonra sahil yolu boyunca takip edince ulaşılıyor..
ancak bisikletle gidiş konusunda herhangi bir fikri olan var mıdır..
kaç km..yollar nasıl,bisiklete müsait midir,vs..
bilgilendirebilirseniz çok sevinirm..
sevgiler..

Scudo
kimse bilmiyor sanırım..
neyse,gene ben kendi imkanlarımla öğrenirim :)

Sarıyerden sonra sahili takip edince bir tek rumeli kavağını biliyorum. Ordan sonra sahilden gidilmiyor askeri bölge karşınıza çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: semrta
tesekkur ederim..
sahil yolunu takip edemediğimize göre diğer yol yokuş olsa gerek :(
acep ne derecedir yokuş falan..varsa..yani gidilebilir gibi mi?
yine bekliyorum bilgisi olan varsa..

bir de..
hüseyinsak..
anladığım kadarı ile queen i seviyorsun..
yakınlarda fredy mercury nin hayatını konu alan belgesel gösterime girecek..ya da bugün girdi..
adı da bir rüyadır yaşamak gibi birşey olmalı..tam hatırlamıyorum..
bilgine ;)

Biz geçen pazar sarıyer tarafına gittik herkes bilir,fazla yorucu değil ama dediğin bölgeye hiç gitmedim semtra,o yuzden sarıyer den sonrasını kestiremiyorum :)

Saygılar

• Beğen
Tepkiler: semrta ve hdeveci
sarıyerden sonrası icin,madenden yukarıya dogru bir tırmanıs var baya dik bir rampa, biz bir arakdasla kilyosa gitmistik ordan biliyorum ,insanın canı yanıyor :)) koc unuversitesinin yolundan devam edip zirveye cıkıyorsunuz ve sonrada asagı inis baslıyor, heralde tırmanıs 5 km civarı olabilir belkide bana oyle geldi :)ama baya bir yokus ,gerci zevkli oldu ama asagı ındıkdıkten sonra ne tarafta kalıyor sizin gideceginiz istikamet onu bilmiyorum hemen meydanda bir cay bahcesi var ordan ogrenebilirsiniz sanırım,ama isterseniz tuzlaya kadar bizlerlede gelebilirsiniz ? :)

• Beğen
ewet bende 2 kere otobüsle kilyosa gitmişdim sarıyerden sonrası baya bi yokuş bisikletle cok zor gidilir oralara ama daglara tırmanmayı seviyorum diyosanız gidin.. :D ama sıkıntıya gelemem diyorsanız bence gitmeyin ne işiniz var orda :p

• Beğen
Tepkiler: hdeveci ve semrta
merhaba maden den sonra .. yokuşu tam ortalarında bi yerlerde terkediyorsunuz :)
yani acarkente gelmeden solda bir çeşme var yokuşta onu gördüğünüz anda sağa doğru bir yokuş iner oradan devam edin bir süre yokuş ineceksiniz ..
oraya girdikten sonra sola gireceksiniz .. sağ yol tekrar sarıyere inen bir yokuştur .. orada tekrar sorun marmaracık koyunu zaten yollarda tabelaları da görebilirsiniz..
ama işin püf noktası maden den sonra acarkent e gelmeden sağdan yapacağınız giriş olacak.. başarılar .. kolay gelsin..

• Beğen
hmmmm
sanırım zorlu bir yol..
hepinizin,özellikle precipice nin oldukça açıklamalı olan yardımları için teşekkür ederim..
çok zorlamayacak gibi ise ulaşmaya çalışacağız..
sanırım özle araç ile gitmesi daha kolay;ya da bisikletle gidilecek daha kolay koylar bulmak gerek..
ama marmaracık koyu nu herkesin görmesini tavsiye ederim..
gidersek fotolarını ekleyeceğim..
sevgiler..

@semrta
gittiginiz gunun aksamı fotograflarını beklıyoruz,ramazan eger sende varsa sende fotograflarını koyabılırsın bizde goruruz marmaracık koyunu.

• Beğen
Tepkiler: Önder Özdoğan
şuan bende yok ama özel bi işletmeci düzenlemiş oraları diye biliyorum .. çok güzel bungalowlar var...
hatta bi hafta sonunu orada geçirebiliriz ileride.. uygun fiyatlar sunarlarsa cumartesi yola çıkarız gezeriz bol bol cumartesi gecesi tesiste kalırız..pazar günü de bir düze etkinlik yaparızz.ve mutlu bir şekilde evlerimize döneriz..
biliyorum biraz ütopik ama gerçekleştirilmesi çok da zor değil ..
sevgili semrta rica ederim bu aralar oldukça yazdım buralara ama hep bildiğim yerler çıkıyor ..
çok bildiğimden kaynaklanmıyor bunu da eklemek isterim..
iyi yolculuklar..
bu arada üsküdar anadou kavağı sarıyer beşiktaş turumuza herkesi bekleriz :)
(reklam kokan hareketler)..

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
@precipice
sizin gibi gencleri acılısta gormek isteriz :)) ramco

Geri