Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yardım? 8 li rubleye 9lu ruble uyumlu arka değiştirici?

akifberkant

Forum Bağımlısı
Tepki
1.545
Bisiklet
Salcano
Merhaba, 8 li acera rubleye 9lu ruble uyumlu deore arka aktarıcı takmayı düşünüyorum. Vites kolları da acera. Acaba uyum ya da ayar sorunu olur mu? Mesela 1. vittese geçtiğimizde arka değiştiricinin jant tellerine geçmesi gibi bir tehlike olur mu? Yoksa rublelerin de 9lu olması gerekir mi? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Scudo
@akifberkant

Deore aktarıcı 8 liye de uyumludur.Hiç bir sorun yaşamazsın.H-L ayar vidalarından tahditlemelerini doğru yap yeterlidir.Kendin takacaksan ve ayar yapmayı bilmiyorsan resimli anlatım var formumuzda.Yok bisikletçiye taktıracağım dersen zaten o halleder.Güle güle kullan.

• Beğen
Tepkiler: akifberkant
@Mustafa Volkan Koca

@ferhat köse

İçim rahatladı, yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Arkadaşlar, deore 8li rublede çalışıyormuş, bunu forumdaki arkadaşlarımızın yorumlarıyla öğrendim. Bisikletimdeki alivio arka aktarıcıyı söküp deore takacağım, burada sorun yok.

Şimdi sormak istediğim şu; bisikletimden çıkan alivio arka aktarıcı, 7 li rublede sorunsuz çalışır değil mi? Kardeşimin bisikletinde 7li ruble var. Alivioyu da onun bisiklete takarsak güzel olacak. Fakat yanlış birşey de yapmak istemiyorum. ne dersiniz, uyar mı?

Geri