İLKER TAŞ
SPECİALİZED. S-WORKS M5 HARDTRAİLL ALL......
- Tepki
- 793
- İsim
- İLKER
- Bisiklet
- Scott
merhaba arkadaşlar bu pazar hava büyük bir olasılıkla cok iyi gececek en azından yağmur gözükmüyor bu güzel havada sabah 09 00 da maltepe migros önünden hareket ederek darıca araba vapuru iskelesi ordan vapurla yalova ve karayoluyla cınarcık gitmeyi planlıyorum parkur genelde düz ve alsfat yalovadan sonra beş tane sağlam tırmanış ve altı tane cılgın iniş var fren ayarlarınızı iyi yapmanız tavsiye olunur toplam gidiş cınarcığa kadar 100 km ortalama dönüşü cınarcık iskelesinden yada yalova iskelesinden yapmayı düşünüyorum tabi cınarcıkta güzel bir yemek ziyafetinden sonra dönüş yapacam kısmet olursa bu turda bana eşlik edecek arkadaşlar olursa sevinirim sıkı binicileri bekliyorum bu arada parkur cok güzel ve zevkli yolcularda katılabilir beni yalnız bırakmayın bu 4 ünçü turum olacak aynı rotada
hareket saati 09 00
varış 13 00
dönüş tahmini olarak 15 30
not gelmeyi düşünen arkadaşlar ic lastik yama takımı kask ve hava durumuna göre giyim kuşam yanlarında getirmeleri şiddetle tavsiye edilir bu arada pompa almayı unutmayın yanınıza
telefonum 05364928372 bu nodan bana ulaşabilirsiniz
biraz gec konuyu actım kusra bakmayın
görüşmek üzere
hareket saati 09 00
varış 13 00
dönüş tahmini olarak 15 30
not gelmeyi düşünen arkadaşlar ic lastik yama takımı kask ve hava durumuna göre giyim kuşam yanlarında getirmeleri şiddetle tavsiye edilir bu arada pompa almayı unutmayın yanınıza
telefonum 05364928372 bu nodan bana ulaşabilirsiniz
biraz gec konuyu actım kusra bakmayın
görüşmek üzere