Scudo Sports

Yaklaşık 1600 tl gibi bir butcem hangi MTB önerirsiniz ?

Tepki
0
Selam arkadaslar bu fiyata sağlam hafif ve uzerinde ki donanimlari bir nebze de olsa iyi olacak bir bisiklet ariyorum onerilerinizi bekliyorum :)

Scudo
Sedona 920 derim qlmicaksanda bi bak :)

Neden herkes arkadaşın kullanım amacını sormadan dağ bisikleti yazmış?

Rockrider 8.1
(link)

Hem üzerindeki donanımı ile hem de garanti koşulları ile salcano ve sedona'dan çok daha iyi bir tercih olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Fidancı
@alper demircan

MTB alıp asfaltta kullananlardan biri olacak belki o yüzden sormak gerekmez mi?

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@Berke Kazankaya
Sanirim hayir gerekmez. Arkadas ne istedigine karar vermis bizden istedigi yardimda o turdeki bisiklet onerileri.
Ayrica belki yazin asfaltta kisin ormanda arazide kullanicak :) Neticede mtb istemis

@alper demircan

Tamam yol bisikletine karşıyım deyin olsun bitsin. :)

@Berke Kazankaya
Evet hem onun lastikleri ince hemen patliyor.. hahaha :)

@Berke Kazankaya

Hayır yol bisikletlerine karşı değilim hatta yol bisikletlerine hastayım severek sürüyorum sadece yolcuların MTB ye karşı olmalarına karşıyım.

Ben MTB'ye karşı olan birisi değilim sadece doğru yönlendirmek adına kullanım amacını sorsak mı sormasak mı dedim. :)

Ben yolcuların mtb ye karşı olmalarına karşı olmasına karşıyım. :)

bütün mtb ler aynı bana göre, tipini beğendiğin bir tane 29" alın gitsin.

Neyse MTB yol tartışmasına gerek yok forumda zaten haddinden fazla yapılmış. 1600 tl ye alınabilecek bisikletler arasında da aman aman bir fark olmayacağı için görselini beğendiğini al bence tek tavsiyem 27'5" alman olur yeni sonuçta almışken yenisi olsun :)

@Raşit S

Metaforlarımın anaforunda kaybolacaksınız!

• Beğen
Tepkiler: Berke ve Murat B.
@Berke Kazankaya

Başlığa dikkat etmeden yorum yaptım deyin olsun bitsin:)

2013 model ama güzel bisiklet tavsiye ederim. Bu fiyat civarında başka yerlerde de bulunabilir.
(link)

@Raşit S

Abi sanırım "Ben yolcuların dağ bisikletine karşı olmasına karşı olanlara karşıyım." demek istedin. :)

Geri