Scudo Sports

Yağmur Altında Burdur...

m.varolfb

Forum Bağımlısı
Tepki
1.011
Selamlar sevgili forum dostları,
Uzun zamandan beri askerlik dolayısıyla bisikletimden ayrı kalmıştım. Öğretmen asker olduğum için yarıyıl tatilindeyim şu sıralar baba ocağında yani Burdur'da. Tatil süresi boyunca çok fazla vaktim olmuyor tur için, havalar da kötü ama bugün dayanamadım ve aldım bisikletimi çıktım yollara, fotograflarımı da sizlerle paylaşmak istedim, umarım beğenirsiniz....

tozlu raflarda kalmış kitaplar misali bisikletim aylardır bu ardiyede beni bekliyor :)
(link)

o kadar zaman bekleyince lastiklerin havası da azalmış tabi, hemen şişiriyorum bu arada yağmur başlıyor.
(link)

(link)

çevre yolunda buldum kendimi bir anda, bisiklet üzerindeki özgürlüğümü çok özlemişim.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
küçük; ama şirin ilimiz Burdur...
(link)
susamlık tesislerine doğru yol alıyorum...
(link)
(link)
(link)
(link)
yağmur şiddetini artırınca buraya sığınıyorum :)
(link)
Susamlık'tan Burdur manzaraları..
(link)
(link)
bir de panaromik çekim...
(link)
(link)
ara sokaklardan geçerken...
(link)
(link)
(link)
saat kulesi...
(link)
çarşıdayım Cumhuriyet Meydanı
(link)
(link)
tarihi eserlere, ağaçlara yazı yazma ihtiyacı hisseden vatandaşlarımızın ruh hallerini çok merak ediyorum...
(link)
ve evdeyim...
(link)
yeni gezilerde buluşmak dileğiyle tüm bisiklet sevdalılarına selamlar....

Scudo
Fotoğraflar Burdur tanıtım fotoğrafları gibi olmuş:) Bu tur sayesinde bisikletinizin tozunu pasınıda almış oldunuz:=) Paylaşımın ve emeğin için teşekkür ederim. Ayaklarına sağlık.

Merhaba

Yağmurda olsa, tek başına da olsan çok güzel bir gezi yapmışsın.

Unutmaya yüz tuttuğum Burdur'u bana hatırlattın yeniden.

Hatırlarsın eskiden İzmir yolu olarak, tüm araçlar Burdur, Dinar yolunu kullanırdık, ama sonraları Korkuteli yolu açılınca, İzmir'e giderken hiç kullanmaz olduk Burdur'u ve unutmaya yüz tutmuşken, sen gene bu yolları hatırlattın.
Teşekkür eder, gezi ve anlatımlarının devamını beklerim.

sevgi ve selamlarımla.

merhaba.:in: ayaklarına sağlık arkadaşım.güzel gezi olmuş.bucak ilçesinde bir arkadaşım vardı, birden o aklıma geldi,sayende onuda arayıp hal hatır sorayım şimdi:) bu arada burdur merkezde umduğumdan daha fazla eski yapı çıktı,çektiğin fotoğraflar beni bayağ aydınlattı.ayaklarına sağlık tekrar.

Hem çok güzel bir Burdur tanıtımı, hem keyifli fotoğraflar ve askerlik arası özgürlüğe dokunuşun hem de bunları bizlerle paylaşımın için teşekkürler.
Eminim "ilaç gibi" gelmiştir bisiklet.

bisiklet içinde sizin içinde bir nefes olmuştur.bunu sık sık yapın.iyi pedallamalar.

• Beğen
Tepkiler: m.varolfb
Selam varolcum nihayet seni forumda çok güzel gezinle gördüm ve çoook mutlu oldum uzun bir aradan sonra bisikletine yani özgürlüğüne kavuşman çok güzel güzel paylaşımından dolayı bol bonuslu colorman teşekkürü tebrikler

@UĞUR VURAL.

abicim güzel yorumların inan beni çok mutlu etti, asıl ben teşekkür ederim...

• Beğen
Tepkiler: MURAT PEMBEGÜL
Colormanlerden bir teşekkürde benden olsun; :) Burduru tanıttığın için teşekkürler; :) Ellerin dert; ayakların pedalsız geçmesin; paylaşımın için teşekkürler. :)

• Beğen
Merhabalar
Haberim olsaydı size katılmak isterdim kar yağdığı gün biraz turladım göle doğru karda bisiklet sürmek oldukça keyifli :)

• Beğen
@Deniz Ser

Burdur'da hep bisikletçi aradım ben hep, siz Burdur'da mısınız, görüşüp tanışmak, birlikte pedallamak isterim. İnsuyuna gidebiliriz birlikte mesela...

• Beğen
Tepkiler: Deniz Ser
@m.varolfb

İzmir'de yaşıyorum ama tatillerde ziyaret amacıyla burada bulunuyorum:)Umarım beraber pedallayabiliriz Burdur'da,yazın bir süre burada olacağım :)

• Beğen
Geri