m.varolfb
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.011
Selamlar sevgili forum dostları,
Uzun zamandan beri askerlik dolayısıyla bisikletimden ayrı kalmıştım. Öğretmen asker olduğum için yarıyıl tatilindeyim şu sıralar baba ocağında yani Burdur'da. Tatil süresi boyunca çok fazla vaktim olmuyor tur için, havalar da kötü ama bugün dayanamadım ve aldım bisikletimi çıktım yollara, fotograflarımı da sizlerle paylaşmak istedim, umarım beğenirsiniz....
tozlu raflarda kalmış kitaplar misali bisikletim aylardır bu ardiyede beni bekliyor
(link)
o kadar zaman bekleyince lastiklerin havası da azalmış tabi, hemen şişiriyorum bu arada yağmur başlıyor.
(link)
(link)
çevre yolunda buldum kendimi bir anda, bisiklet üzerindeki özgürlüğümü çok özlemişim.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
küçük; ama şirin ilimiz Burdur...
(link)
susamlık tesislerine doğru yol alıyorum...
(link)
(link)
(link)
(link)
yağmur şiddetini artırınca buraya sığınıyorum
(link)
Susamlık'tan Burdur manzaraları..
(link)
(link)
bir de panaromik çekim...
(link)
(link)
ara sokaklardan geçerken...
(link)
(link)
(link)
saat kulesi...
(link)
çarşıdayım Cumhuriyet Meydanı
(link)
(link)
tarihi eserlere, ağaçlara yazı yazma ihtiyacı hisseden vatandaşlarımızın ruh hallerini çok merak ediyorum...
(link)
ve evdeyim...
(link)
yeni gezilerde buluşmak dileğiyle tüm bisiklet sevdalılarına selamlar....
Uzun zamandan beri askerlik dolayısıyla bisikletimden ayrı kalmıştım. Öğretmen asker olduğum için yarıyıl tatilindeyim şu sıralar baba ocağında yani Burdur'da. Tatil süresi boyunca çok fazla vaktim olmuyor tur için, havalar da kötü ama bugün dayanamadım ve aldım bisikletimi çıktım yollara, fotograflarımı da sizlerle paylaşmak istedim, umarım beğenirsiniz....
tozlu raflarda kalmış kitaplar misali bisikletim aylardır bu ardiyede beni bekliyor
(link)
o kadar zaman bekleyince lastiklerin havası da azalmış tabi, hemen şişiriyorum bu arada yağmur başlıyor.
(link)
(link)
çevre yolunda buldum kendimi bir anda, bisiklet üzerindeki özgürlüğümü çok özlemişim.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
küçük; ama şirin ilimiz Burdur...
(link)
susamlık tesislerine doğru yol alıyorum...
(link)
(link)
(link)
(link)
yağmur şiddetini artırınca buraya sığınıyorum
(link)
Susamlık'tan Burdur manzaraları..
(link)
(link)
bir de panaromik çekim...
(link)
(link)
ara sokaklardan geçerken...
(link)
(link)
(link)
saat kulesi...
(link)
çarşıdayım Cumhuriyet Meydanı
(link)
(link)
tarihi eserlere, ağaçlara yazı yazma ihtiyacı hisseden vatandaşlarımızın ruh hallerini çok merak ediyorum...
(link)
ve evdeyim...
(link)
yeni gezilerde buluşmak dileğiyle tüm bisiklet sevdalılarına selamlar....