Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yağlı boya tablo

_bluessy_

Aktif Üye
Tepki
75
yerimidir bilemiyorum ama;

çok acil ihtiyaçtan tuval üzerine yağlı boya tablomu satmak istiyorum;
70x90 cm "İstanbul" konulu
ücret:500 ytl

ilgileneler olursa bana özel mesajla ulaşabilirler, gerçektem çok ihtiyacım var...

Scudo
Resim çok güzel, dilerim emeğine karşılık değerde alıcı bulabilirsin..

Boyutlu gibi olmuş, özellikle caminin minareleri bana Warcraft III isimli bilgisayar oyunundaki bazı bölümleri anımsattı. Binalar ve köprü, vapuru, martısıyla ve kız kulesiyle, herşeyiyle güzel bir tablo yapmışsın.

:) başarılarının devamını dilerim..

çok sağol..bu benim ilk yaptığım yağlı boya tablomdu..benim için manevi değeri çok büyük...ama şuan maalesef geleceğimi kurmak adına bir şansım var...ve onu kaçırmamak için kısa sürede bu paraya ihtiyacım var...umarım...

Para biraz fazla gibi geldi bana biraz daha düşürürsen daha kolay satabilirsin

zaten oynama olucaktır o ücrette tabiki...almak isteyen olduktan sonra ayarlanır...

çok orijinal bir çalışma olmuş, tam koleksiyonluk valla. eline sağlık.

teşekkür ederim ilginize..gerçi ben umudumu kaybetmeye başladım ama bakalım...

kolleksiyoncular ve sanat eserlerinden anlayan
birçok zevkli insan gitti gidiyor u takip ediyor...

ilanını orayada vermenin faydalı olacağını düşünüyorumm

saygılar...

evet bencede çok daha kolay satabilirsin.Ama fiyatı başlangıçta düşük tut. asgari fiyat belirle ki zarar etme.Bir de hemen al tuşu ekleyip isteyen 400 ytl 'e hemen alabilir.Birde kargo işini halletmen gerekir. Deneyimliyim oradan biliyorum ;)

ne güzel bir resim olmuş..
elinize,yüreğinize sağlık..

gittigidiyor da üyelik için para istiyorlar yaw oraya koyamadım..ama başka yerlerde var tabiki...

hımm evet benimde o hoşuma gitmedi zaten...gerek yok çünkü eskiden o sitede böyle birşey yoktu...hoşlanmadım vazgeçtim...başka yerlere koydum...zaten 1 milyon harcayacak halim yok..birde direk kredi kartı numaranı istiyorlar o parayıda almak için

resimlerin çok güzel şu kronu da sen cizdin demi ? çok güzel brawo walla... ama ne yazıkki bende satın alamıycam resimlerini :(

@Cevat_Genc

evet ben çizdim benim biiskletim o =) canınız sağolsun...teşekkür ederim...

resimlerin çok güzel.umarım emeğinin karşılığını alırsın

Geri