Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

yağ yardımıı??

Tepki
38
Merhabalar, bisikletim çamura batıp çıktı diyebilirim sonrasında yıkadım,sildim. Zincir dışında nereleri yağlamam gerekiyor , ayrıca hangi yağı tercih etmeliyim yardım edebilirmisiniz?

Scudo
Bisikletinin durumu nedir(teker göbekleri modeli aynakol göbek modeli) nasıl bir çamura girdin ne kadar içinde kaldın suyu nasıl tuttun bu bilgiler önemli bilgi vermek için ama şu kadarını söyleyim teker göbekleri ve aynakol göbeği kısa süreli çamur ve su tutmalara karşı gayet korunaklı her suya girdiğinde göbek yağlanmaz.

Teker göbekleriyle aynakol göbeğinin o çamur ve sudan etkilendiğini sanmıyorum,yani kuvvetli bi çözücüyle(tiner,gaz yağı gibi) temizlemeye kalkışmadığın sürece o yağlar belli bi süre göbeği korur.Belli aralıklarla değiştirmek gerekiyo.Arka aktarıcıdaki gres yağda yerli yerindeyse zincirler dışında yeniden yağlaman gerekecek bi parça olduğunu sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Burak Oztarak
Dediklerinizi gözönünde bulundurdum ,zincirler dışında yağlanması gereken biryer yok sanırsam teşekkürler cevaplarınız için yeni olduğum için emin olmak istemiştim:)

Geri